رسانه‌های اجتماعی

November 22, 2022
18:52 سه شنبه، 1ام آذرماه 1401
کد خبر: 140696

متا به دنبال محافظت از نوجوانان در برابر بزرگسالان است

متا گام‌ دیگری برای محافظت از نوجوانان در پلتفرم‌های برمی‌دارد. از این پس، افراد زیر ۱۶ سال با فعال کردن گزینه‌ای در تنظیمات حریم خصوصی می‌توانند نمایش پروفایل فیس‌بوک خود را محدود کنند. متا (فیس‌بوک سابق) همچنین در حال آزمایش قابلیتی است که در صورت مراجعه یک بزرگسال به پروفایل نوجوان، دکمه ارسال پیام از حساب حذف خواهد شد.
 
متا در بیانیه خبری خود گفت، امیدواریم تمهیدات جدیدی که برای فیس‌بوک و اینستاگرام در نظر گرفته‌ایم، نوجوانان را در مقابل «بزرگسالان مشکوک» محافظت کند. بر اساس این تغییرات، به طور پیش‌فرض،‌ تنظیمات جدید برای نوجوانانی که به تازگی وارد پلتفرم‌های متا می‌شوند فعال خواهد شد.
 
این تنظیمات جدید به صورت خودکار برای هر کاربر جدید زیر ۱۶ سال (و در برخی کشور‌ها زیر ۱۸ سال) فعال می‌شود. بر اساس این تنظیمات، افرادی که امکان مشاهده لیست دوستان، پست‌های تگ‌شده و صفحات نوجوانان را دارند محدود می‌شوند و ارسال کامنت زیر پست نوجوانان نیز با محدودیت‌هایی همراه است. این تنظیمات برای نوجوانانی که از قبل در این شبکه اجتماعی حساب دارند به صورت خودکار فعال نمی‌شود اما فعال‌سازی در هر زمانی ممکن است.
نوجوانان در اینستاگرام و فیس‌بوک می‌توانند پس از بلاک کردن یک کاربر، خیلی سریع او را به متا گزارش دهند. به‌علاوه، در ابتدای هر مکالمه هشداری به کاربران نمایش داده می‌شود که آیا فرد مقابل را می‌شناسید و سپس امکان بلاک، محدود کردن یا گزارش کاربر فراهم می‌شود. این پنجره پیامد مسدود کردن یا گزارش کاربر را توضیح می‌دهد و برای اطلاعات بیشتر باید به صفحات وب مراجعه کنید.
 
متا در حال آزمایش راهکاری برای محافظت نوجوانان در برابر بزرگسالان مشکوک و ارسال پیام برای آنهاست. یکی از انواع حساب‌های مشکوک حساب فردی است که به تازگی توسط یک کاربر جوان گزارش یا بلاک شده باشد. متا در فیس‌بوک نیز کاربران مشکوک را در بخش «افرادی که شاید بشناسید» (People You May Know) به نوجوانان نشان نمی‌دهد.
 
طبق اعلام متا، این شرکت با همکاری مرکز ملی کودکان مفقودی و استثمارشده (NCMEC) برای ساخت منبعی در جهت رفع نگرانی نوجوانان از انتشار ناخواسته تصاویرشان تلاش می‌کند.
 
متا می‌گوید پس از ساخت این پلتفرم، شرکت‌های دیگر هم به آن دسترسی خواهند داشت. متا در پستی وبلاگی گفت: «ما برای توسعه پلتفرم و تضمین پاسخ به نیازهای نوجوانان از نزدیک با NCMEC، متخصصان، اساتید دانشگاه، والدین و قربانیان همکاری داشتیم.»
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.