اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

February 1, 2023
16:54 چهارشنبه، 12ام بهمنماه 1401
کد خبر: 142816

رییسی: نباید در اینترنت اختلال باشد/ کجا اجازه می دهند یک پلتفرم خارجی بستری برای ایجاد ناامنی باشد؟

رییس جمهوری با بیان اینکه به وزیر ارتباطات و بخش های دیگر از مسوولان همیشه گفتم که نباید در اینترنت اختلال باشد، گفت: کاری که در ارتباط با فیبرنوری و شبکه ملی اطلاعات در این دولت انجام شده، قابل تقدیر است و وزارت ارتباطات شبانه روز کار می کند تا خطوط ارتباطی را برقرار کند و اینترنت در روستا و شهر مشکلی نداشته باشد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آیت الله سید ابراهیم رییسی، رییس جمهوری در گفت وگوی تلویزیونی که در شب سالروز ورود بنیانگذار انقلاب برگزار شد، درباره انتقاداتی که به سرعت و دسترسی اینترنت مطرح می شود، گفت: نظرم در زمینه اینترنت عوض نشده است. زندگی، کسب و کار و ارتباطات مردم در بستر فضای مجازی انجام می شود. به عبارتی این محیط، محیط زیست مردم ما محسوب می شود و باید آرامش بخش باشد و دسترسی ها به راحتی صورت گیرد. به وزیر ارتباطات و بخش های دیگر از مسوولان همیشه گفتم که نباید در اینترنت اختلال باشد و مردم باید راحت از آن استفاده کنند و اختلال در اینترنت موجب گله ما و همچنین گله مردم هم هست.
 
وی با تقدیر از وزارت ارتباطات ادامه داد: کاری که در ارتباط با فیبرنوری و شبکه ملی اطلاعات در این دولت انجام شده، قابل تقدیر است و وزارت ارتباطات شبانه روز کار می کند تا خطوط ارتباطی را برقرار کند و اینترنت در روستا و شهر مشکلی نداشته باشند.
 
آیت الله رییسی در مورد محدودیت های ایجاد شده در دسترسی به تعدادی از پلتفرم های خارجی تصریح کرد: قبل اغتشاشات محدودیتی برای دسترسی به پلتفرم های خارجی ایجاد نشده بود. اما این پلتفرم ها بستری برای ایجاد ناامنی شد. کجا اجازه می دهند یک پلتفرم خارجی بستری برای ایجاد ناامنی باشد؟
رییس دولت سیزدهم با بیان اینکه مخاطب موضوع اینترنت فقط وزارت ارتباطات نیست، خاطرنشان کرد: در جلسات دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با حضور همه قوا بررسی شده است که اگر پلتفرم ها همچنان بستر ناامنی باشند، نمی‌توان به آنها اجازه فعالیت داد. اروپایی ها چرا دو استاندارد دارند؟ آنها برای خودشان می پسندند که دفتر خدمات هر پلتفرمی که در داخل کشور آنها فعالیت می کند، در داخل آن کشورها وجود داشته باشد، شورای عالی امنیت ملی هم همین را خواسته که آنها پاسخگوی فعالیت خود باشند و در کشور ما ناامنی ایجاد نکنند.
 
رییس جمهوری با تاکید بر اینکه، هر پلتفرمی باید پاسخگو باشد، زیرا وقتی پاسخگو نباشد، مشکل ایجاد می شود و بستر ناامنی می شوند، اظهار کرد: وزارت ارتباطات تلاش کرد تا پلتفرم های داخلی ایجاد کند تا مردم از این پلتفرم ها استفاده کنند که این کار شده است تا مردم در کسب و کار دچار مشکل نشوند. من معتقدم اختلالی در اینترنت نباید باشد و ما حتما موافق اختلال در اینترنت نیستیم، اما هر پلتفرمی بخواهد در کشور فعالیت کند نباید در کشور ناامنی ایجاد کند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.