اینترنت و شبکه

باندپهن

باندپهن ثابت

فناوری اطلاعات

March 2, 2013
18:28 شنبه، 12ام اسفندماه 1391
کد خبر: 53672

رئیس سازمان IT: تعرفه دسترسی به پهنای باند،تغییر چندانی نخواهدکرد

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در افزایش تعرفه دو موضوع اینترنت و سطح دسترسی ها را باید از یکدیگر تفکیک کنیم، گفت: منابع دسترسی ها، پهنای باند داخل است؛ بنابراین افزایش قابل ملاحظه ای در بخش دسترسی ها، به جز افزایش هزینه های جاری نخواهیم داشت.
علی حکیم جوادی در گفت‌و‌گوبا خبرگزاری خانه ملت درباره ارتقاء سطح خدمات شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی  (ISP)، با بیان اینکه در قانون برنامه پنجم موضوعی تحت عنوان سطح خدمات مطرح شده است، گفت: دراینجا ISPها به تعریف سطح کیفیت خدمات خود موظف شدند که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی این کار را خواهد کرد.
 
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران تصریح کرد: تعریف سطح خدمات کیفیت برای شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی به معنی آن است که اگر شرکتی در راستای افزایش سطح خدمات خود قرار داد منعقد می کند و به تعهد خود عمل نکند شرکت باید جرائم مربوطه را پرداخت کند.
 
حکیم جوادی درباره افزایش تعرفه های اینترنتی نیز افزود: ما پیشنهاد خود را در شبکه ملی اطلاعات برای افزایش تعرفه ها به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه کرده ایم و کارهای کارشناسی در خصوص تعرفه ها انجام شده است.
 
وی با بیان اینکه در افزایش تعرفه دو موضوع اینترنت و سطح دسترسی ها را باید از یکدیگر تفکیک کنیم، گفت: منابع دسترسی ها، پهنای باند داخل است؛ بنابراین افزایش قابل ملاحظه ای در بخش دسترسی ها، به جز افزایش هزینه های جاری نخواهیم داشت.
 
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه اعتقاد ما این است که هزینه دسترسی باید ۱۰ درصد قیمت اینترنت باشد ادامه داد: امروز هر خط ۱۵۵ مگابیت بر ثاینه (STM۱)حدود ۳.۵ میلیون تومان است در حالی که این مبلغ برای اینترنت که پهنای باند آن را از خارج خریداری می کنیم بیش از ۱۰ برابر بوده که دلیل افزایش آن افزایش نرخ ارز است.
 
حکیم جوادی ادامه داد: اما وقتی بحث ما این است که بخش عمده ای از این دسترسی‌ها باید در داخل و در قالب شبکه ملی اطلاعات انجام شود و هزینه دسترسی پایین تر است.
وی گفت: در مجموع هزینه دسترسی به پهنای باند اینترنت باید ۱۰ درصد قیمت اینترنت باشد.
وی با اشاره به اینکه افزایش تعرفه ISPها بستگی به افزایش مواد اولیه شرکت ها دارد، درباره نظارت بر فعالیت ISPها تصریح کرد: تا امروز دغدغه ما گسترش و توسعه شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی  را داشتیم اما از امروز باید به تدریج وارد بحث های کیفی ارائه خدمات اینترنتی شویم.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.