فناوری اطلاعات

April 5, 2014
5:53 شنبه، 16ام فروردینماه 1393
کد خبر: 61503

بازار محصولات نرم‏‌افزاری از ۴۰۷ میلیارد دلار گذشت

برآوردهای شرکت گارتنر نشان می‌‏دهد حجم بازار جهانی محصولات نرم‌‏افزاری در سال ۲۰۱۳ با رشدی ۸. ۴ درصدی از مرز ۴۰۷ میلیارد دلار فرا‌تر رفته است. 
 
به گزارش گارتنر، درآمد عرضه‏‌کنندگان محصولات نرم‌‏افزاری در سراسر جهان در سال ۲۰۱۳ به ۳. ۴۰۷ میلیارد دلار رسیده است که این رقم ۸. ۴ درصد بیشتر از رقم ۵. ۳۸۸ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۲ است. برآوردهای تحلیل‏گران همچنین نشان می‌‏دهد در صدر فهرست بر‌ترین شرکت‏‌های عرضه‌‏کننده نرم‌‏افزار در سال ۲۰۱۳ تغییراتی رخ داده است. گارتنر امسال در فهرست ۲۰۱۳ خود جایگاه اول صنعت نرم‌‏افزار را به مایکروسافت اختصاص داده است. این شرکت در سال ۲۰۱۲ نیز رتبه اول این فهرست را از آن خود کرده بود. درآمد مایکروسافت از محل فروش محصولات نرم‌‏افزاری در سال ۲۰۱۳ حدود ۶ درصد رشد داشته است. 
 
بر اساس این گزارش، شرکت اوراکل نیز دومین جایگاه بر‌تر این فهرست را از آن خود کرده است. درآمد این شرکت از محل محصولات نرم‏‌افزاری در سال ۲۰۱۳ حدود ۴. ۳ درصد بیشتر از سال ۲۰۱۲ بوده است. اوراکل در سال ۲۰۱۲ رتبه سوم را از آن خود کرده بود. شرکت آی بی‌ ام نیز که در سال ۲۰۱۲ در رتبه دوم این فهرست قرار داشت، در سال ۲۰۱۳ با رشد درآمدی ۴. ۱ درصدی از محل فروش نرم‏‌افزار به رتبه سوم عقب رانده شده و جای خود را به اوراکل داده است. در این فهرست شرکت سپ نیز همانند سال ۲۰۱۲ چهارم است و رشد درآمدی ۵. ۹ درصدی این شرکت از محل فروش نرم‌‏افزار نتوانسته است باعث ارتقای جایگاه آن شود. شرکت سایتمانتک نیز با آنکه در سال ۲۰۱۳ یک رشد منفی ۸. ۰ درصدی را در درآمدهای نرم‏‌افزاری خود تجربه کرده است، توانسته جایگاه پنجم خود را حفظ کند. 
گارتنر در گزارش امسال خود رتبه‏‌های ششم و هفتم را به ترتیب به شرکت‏‌های ای‌ام سی (EMC) و اچ پی اختصاص داده است و اعلام کرده است جایگاه این شرکت‏‌ها در مقایسه با سال ۲۰۱۲ تغییری نکرده است، هر چند که ای‌ام سی یک رشد درآمدی ۹. ۴ درصدی را تجربه کرده است و درآمد اچ پی در این بازار ۶. ۲ درصد کمتر از سال ۲۰۱۲ بوده است. 
شرکت‏‌های وی‌‏اِم ویر (VMware) و سی‏‌اِی تکنولوژی (CA Technologies) و سیلزفورس دات کام نیز به ترتیب رتبه‏‌های هشتم تا دهم این فهرست را از آن خود کرده‌‏اند. شرکت سیلزفورس در سال ۲۰۱۲ رتبه دوازدهم فهرست گارتنر را از آن خود کرده بود، اما رشد درآمدی ۳. ۳۳ درصدی این شرکت در سال ۲۰۱۳ آن را در جایگاه دهم قرار داده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.