تلفن همراه

گوشی

January 4, 2016
11:51 دوشنبه، 14ام دیماه 1394
کد خبر: 75356

خطری که مشترکان سری گلکسی سامسونگ را تهدید می کند

بسیاری از ما هنگام انجام مکالمات تلفنی توجه زیادی به امنیت شخصی مان نمی کنیم. به راحتی در مورد مسائل زندگی روزمره، موضوعات کاری و بسیاری از موارد مهم دیگر با مخاطبان مختلف به صورت تلفنی صحبت می کنیم. اغلب اطلاعات مهم مانند شماره حساب، رمزهای بانکی و اطلاعاتی که به اصطلاح محرمانه محسوب می شوند را تلفنی بازگو می کنیم.
 
نماینده انحصاری ضدویروس پاندا در ایران، اگر صاحب دستگاه‌های تلفن همراه هوشمند گلکسی شرکت سامسونگ هستید، امنیت حریم خصوصی‌تان در خطر است، چرا که صحبت کردن تلفنی در مکانی به ظاهر امن، همراه با تن صدای پایین برای حفظ حریم خصوصی شما کفایت نمی‌کند.
 
بنابر اعلام کارشناسان حوزه امنیتی شرکت پاندا سکیوریتی، طی کنفرانس اخیری که در توکیو انجام گرفت، شنود و رهگیری از طریق مکالمات تلفنی در دستگاه‌های مشهور و قدرتمند سامسونگ یعنی Galaxy S6 و Galaxy S6 Edge و Galaxy Note 4 امکان پذیر است.
 
متخصصان، این تلفن های همراه را با هدف انجام ارتباطات رادیویی به یک چیپست مجهز کرده اند. فرد مجرم به کمک این Chipset، برای انجام رهگیری، از روش جاسوسیMan-in-the-middle Attack استفاده می کند.
این شیوه، یک تکنیک قدیمی است که تبهکاران سایبری را قادر به شنود، رهگیری، پایان دادن به مکالمه¬ی تلفنی و همچنین خواندن غیرمجاز پیغام¬های کاربر بدون اطلاع وی می سازد. با استفاده از این تکنیک ساده، تبهکاران سایبری می توانند مکالمات تلفنی را ضبط کرده و به این ترتیب عملیات جاسوسی خود را محقق سازند.
 
تکلیف نگرانی صاحبان گلکسی چیست؟
براساس گزارش منتشر شده از شرکت امنیتی پاندا، متخصصان امنیتی هنوز جزییات کاملی از این روش جاسوسی ارائه نکرده¬اند. اما کارشناسان فنی شرکت سامسونگ با آگاهی از این اشکال بزرگ، می توانند تا دیر نشده این نقص بزرگ را از دستگا‌ های خود برطرف کنند و طرفداران خود را از این نگرانی نجات دهند.
متاسفانه، این روش شنود نمونه ای بسیار کوچک از روش های متعدد جاسوسی موجود است. برخی تبهکاران با استفاده از ژیروسکوپ قادرند با هدف جاسوسی در تماس های تلفنی، حتی ارتعاشاتی که توسط صدای گوینده تولید می شود را ضبط کنند.
 
توصیه‌هایی برای مشترکان تلفن‌های هوشمند سری گلکسی سامسونگ
مسلما جلوگیری از انجام مکالمات تلفنی کاری غیرممکن است اما با این راهکارهای ساده می توان امنیت اطلاعات محرمانه خود را تا حد قابل توجهی حفظ کرد.
توصیه می شود از مطرح کردن هرگونه اطلاعات مرتبط با حساب های بانکی و رمزهای محرمانه در مکالمات تلفنی جداً خودداری کنید.
همچنین به‌عنوان دومین راهکار، از صحبت کردن در مکان های شلوغ که احتمال شنود مکالمات شما توسط اطرافیان وجود دارد، اجتناب کنید.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.