باندپهن

باندپهن ثابت

September 6, 2016
15:15 سه شنبه، 16ام شهریورماه 1395
کد خبر: 79650

معاون وزیر ارتباطات خبر داد: ارایه پهنای باند با قیمت مناسب و دسترسی ارزان به مشترکان

معاون وزیر ارتباطات از تغییر رویکرد در برخورد با تخلفات اینترنتی خبر داد.
 
نصرالله جهانگرد صبح امروز در همایش حمایت از شبکه‌های اجتماعی بومی به ارائه‌ی توضیحاتی پرداخته و عنوان کرد: در داخل کشور می‌توان مزایای مختلفی برای شبکه‌های اجتماعی داخلی در نظر گرفت که در نهایت استفاده از این فضا ما را با حجم انبوهی از داده‌های داخلی مواجه می‌کند که براساس آن می‌توان ارزیابی‌های مختلفی را بر روی رفتار کاربران صورت داد که این مساله در نهایت می‌تواند منافع اقتصادی متعددی نیز به همراه داشته باشد.
 
وی همچنین اظهار کرد: لازم است برای ایجاد این شبکه‌ها همکاری و پشتیبانی مراکز مختلفی مانند دانشگاه‌ها وجود داشته و حمایت‌های حقوقی و مشاوره فنی نیز صورت بگیرد تا بدین ترتیب به ارائه‌ی محتوای آموزشی در سطح ملی کمک شود.
 
جهانگرد در ادامه با اشاره به راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات رویکردی مورد توجه قرار گرفته تا پهنای باند با قیمت مناسب و دسترسی ارزان برای مشترکان فراهم شود، گفت: بر روی شبکه ملی اطلاعات به دنبال اغنای ظرفیت ایجاد شده هستیم تا در این فضا امکان استفاده از اپلیکیشن‌های مختلف وجود داشته باشد.
 
رییس سازمان فناوری اطلاعات همچنین به اهمیت و نقش ترویج خط و زبان فارسی اشاره کرد و ادامه داد: آقای کلینتون در سال ۱۹۹۶ اعلام کرده که توسعه زبان انگلیسی در فضای مجازی دفاع از فرهنگ و جغرافیای ما است.
 
وی ادامه داد: هم‌اکنون تولید محتوا به زبان‌های بومی در فضای مجازی، توسعه و صیانت از جغرافیا و فرهنگ کشور است.
 
رئیس سازمان فناوری اطلاعات بیان کرد: باید بین دانشگاه‌های ما مانند دانشگاه‌های داخلی از طریق وب ارتباط و همکاری مشترک انجام شود که امروز با شبکه ملی اطلاعات به آن هدف رسیده‌ایم.
 
وی ادامه داد: در دانشگاه‌های ما زبان برنامه‌نویسی مورد نیاز در بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش داده نمی‌شود.
 
جهانگرد گفت: ابزار شبکه‌ساز اجتماعی توسط متخصصان ایرانی عرضه شده است که می‌توان برای توسعه‌ی شبکه اجتماعی از آن استفاده کرد. این ابزار موتور شبکه‌های اجتماعی است که با نام موتوشاب ارائه می‌شود.
 
معاون وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبت‌های خود با یادآوری این‌که در حال حاضر میلیون‌ها کاربر ایرانی اطلاعات خود را در شبکه‌های اجتماعی خارجی منتقل می‌کنند، افزود: در چنین شرایطی احاطه‌ای بر روی این اطلاعات وجود نداشته و علاوه بر مسائل سیاسی و امنیتی این امر موجب می‌شود حتی ارزش‌های اقتصادی از دست برود.
 
وی در پایان صحبت‌های خود نیز یادآور شد: اکنون با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات تلاش بر آن است که دسترسی به این فضا با هزینه کمتری میسر شود.
 
در این هماش از پایگاه جامع شبکه های اجتماعی برخط (شاب) رونمایی شد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.