سخت‌افزار

فناوری

لبه تکنولوژی

March 30, 2017
0:40 پنجشنبه، 10ام فروردینماه 1396
کد خبر: 82860

ساخت تراشه‌هایی که بدون دخالت انسان مونتاژ می‌شوند

یکی از مهم‌ترین اتفاقات در عرصه روباتیک ساخت دستگاه‌هایی است که می‌توانند به صورت خودکار و بدون دخالت انسان مونتاژ شوند تا بخش‌های مختلف آن در کنار یکدیگر قرار بگیرند. در این زمینه تمام تکنیک‌هایی که نقش انسان را برای سرهم کردن قطعات مختلف دستگاه حذف می‌کند بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد.

 

به گزارش گروه ترجمه آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) این فناوری همچنین در عرصه تراشه‌های رایانه‌ای هم کاربرد دارد. دستگاه‌های رایانه‌ای به واسطه تراشه‌های کوچک‌تر با اندازه و ضخامت کمتر عرضه می‌شوند و همین مسئله باعث شده است به مرور زمان این دستگاه با محدودیت کاهش ضخامت مواجه شوند.

محققان دانشگاه MIT در آمریکا با همکاری گروهی از دانشمندان دانشگاه شیکاگو به یک تکنیک واحد دست یافته‌اند که بر اساس آن نسل جدید تراشه‌های کوچک هندسی می توانند به صورت خودکار و هوشمند مونتاژ شوند و قطعات مختلف آنها بدون دخالت انسان به یکدیگر متصل شود.

این فناوری یکی از روش‌های مبتنی بر «قانون مور» است که طی 50 سال گذشته به کوچک‌تر شدن اندازه دستگاه‌ها و تراشه‌های رایانه‌ای کمک کرد.

محققان آمریکایی در فناوری جدید خود توانستند از سیم‌ها برای اتصال خودکار بخش‌های تراشه استفاده کنند. این سیم‌ها طی ده‌های طولانی مهم‌ترین مشکل برای شرکت‌های تراشه‌ساز بودند و اتصال آنها به یکدیگر کار بسیار پیچیده و دشواری بود.

در فناوری جدید به جای آنکه بر اساس روش‌های کنونی سیم‌ها به بخش سیلیکونی متصل شوند، موادی موسوم به کوپلیمر اتصالات تراشه را برقرار می‌کنند و باعث می‌شوند بخش‌های تراشه به صورت خودکار با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.