سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

September 9, 2017
15:22 شنبه، 18ام شهریورماه 1396
کد خبر: 84848

جایزه ۲۰۰ هزار دلاری سامسونگ برای کشف باگ در محصولاتش

شرکت سامسونگ اعلام کرد به افرادی که بتوانند در محصولاتش باگ کشف و پیدا کنند، تا سقف ۲۰۰ هزار دلار جایزه خواهد داد.
 
شرکت سامسونگ اعلام کرد به افرادی که بتوانند در محصولاتش باگ کشف و پیدا کنند، تا سقف ۲۰۰ هزار دلار جایزه خواهد داد.
 
شرکت کره ای سامسونگ در بین رقبای خود آخرین شرکتی است که برنامه‌ کشف باگ در محصولاتش را به راه انداخته است. این شرکت اعلام کرده است به افرادی که بتوانند در محصولات ساخت سامسونگ، مشکلات امنیتی و یا به اصطلاح باگ پیدا کنند، تا ۲۰۰ هزار دلار جایزه اعطا خواهد کرد.
 
در این اعلامیه، ۳۸  مورد از محصولات گوشی همراه سامسونگ شامل این برنامه‌ می‌شوند. یعنی محصولاتی که همچنان بروزرسانی های ماهانه  توسط شرکت سامسونگ برای آنها منتشر می‌شود. از جمله دستگاه‌هایی که شامل این برنامه می‌شوند، می‌توان به گوشی‌های هوشمند سری گلکسی اس، گلکسی نوت، سری گلکسی A، سری گلکسی جی و تبلت‌های سری گلکسی تب اشاره کرد. علاوه  بر این، گوشی های هوشمند پرچمدار سامسونگ از جمله  گلکسی اس ۸، گلکسی اس ۸ پلاس و گلکسی نوت ۸ نیز شامل برنامه کشف باگ سامسونگ می شوند.
 
این غول تکنولوژی کره ای همچنین اعلام کرده افرادی که بتوانند در سرویس های دیگری همچون دستیار صوتی بیکسبی، سرویس پرداخت سامسونگ پی (Samsung Pay) ، سرویس حساب کاربری و سامسونگ پَس ( Samsung Pass) مشکل امنیتی یا باگ کشف کنند هم شامل دریافت این جایزه خواهند شد.
 
باتوجه به درجه اهمیت مشکلات امنیتی کشف شده توسط کاربران و نحوه اثبات آن، این جایزه بین ۲۰۰ دلار تا ۲۰۰ هزار دلار خواهد بود.
 
پیشتر شرکت مایکروسافت نیز برای کشف باگ و مشکلات امنیتی در سیستم عامل ویندوز ۱۰ ، تا سقف ۲۵۰ هزار دلار جایزه تعیین کرده بود. فیسبوک هم بدین منظور به تیم های تحقیقاتی و پژوهشی مبلغی را پرداخت می کند. گوگل نیز برنامه مشابهی برای کشف و یافتن باگ در سیستم امنیتی سرویس های مختلف خود راه اندازی کرده بود. همچنین اپل هم در برنامه ای مشابه اقدام به یافتن باگ در محصولاتش کرده بود که البته شرکت و حضور در این برنامه نیاز به دعوت نامه از سوی اپل دارد.
 
حالا این سوال در ذهن پیش می آید که چرا شرکت های تکنولوژی چنین اقداماتی را درنظر گرفته و به هکرها جایزه می دهند؟
 
در پاسخ به این سوال باید گفت که وجود چنین برنامه هایی موجب خواهد شد هکرها بتوانند از طریق قانونی، به درآمدهای قابل توجهی دست یابند و از آن سو هم مشکلات امنیتی در سرویس ها و دستگاههای مختلف این شرکت ها بزودی شناسایی شده و برطرف خواهد شد تا هکرها بطور غیر قانونی دست به اقدامات نامشروع  و نفوذی نزنند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.