لبه تکنولوژی

February 19, 2018
9:04 دوشنبه، 30ام بهمنماه 1396
کد خبر: 88113

غول‌های فناوری در میان با ارزش‌ترین برندهای جهان

آمازون با ارزشی معادل ۱۵۰.۸ میلیارد دلار، با ارزش ترین برند جهان محسوب می شود.

موسسه "برند فاینانس" رتبه‌بندی با ارزش‌ترین  برندهای جهان در سال ۲۰۱۸ را اعلام کرد که بر این اساس شرکت آمازون موفق شد، جای گوگل را در صدر فهرست بگیرد همچنین شرکت‌های تکنولوژی سهم بالایی از ۱۰ برند باارزش جهان را دارند. بنابر اعلام این گزارش، ۱۰ برند با ارزش جهان عبارت‌اند از:

۱. آمازون: آمازون که بزرگ‌ترین فروشگاه آنلاین جهان به شمار می‌رود، سال گذشته رشدی ۴۲ درصدی در سهام خود را تجربه کرد تا با ۱۵۰.۸ میلیارد دلار  ارزش، با ارزش‌ترین برند جهان شود. علاوه بر فعالیت اصلی، آمازون در تولید فضای زیرساختی و قطعات الکترونیکی نیز فعال است.

۲. اپل: شرکت مشهوری که بیشترین درآمد خود را از محل فروش گوشی‌های آیفون کسب می‌کند و سهام آن طی سال گذشته ۳۷ درصد افزایش یافت، با ارزشی معادل ۱۴۶.۳ میلیارد دلار، دومین برند باارزش جهان است.

۳. گوگل: با وجود عملکرد بهتر از پیش‌بینی، گوگل از رده اول به سوم سقوط کرده است. ارزش سهام گوگل با ۱۰ درصد افزایش نسبت به سال گذشته به ۱۲۰.۹ میلیارد دلار رسید.

۴. سامسونگ: سامسونگ که سال گذشته در رتبه ششم قرار داشت، موفق شد به کمک گوشی‌های گلکسی، تبلت‌ها و لوازم خانگی خود، با ۳۹ درصد افزایش سهام به چهارمین برند برتر با ارزشی معادل ۹۲.۳ میلیارد دلار تبدیل شود.

۵. فیس بوک: ارزش سهام فیس بوک در سالی که گذشت ۴۵ درصد افزایش یافت و به ۸۹.۷ میلیارد دلار رسید.

۶. ای تی اند تی: علی رغم کاهش پنج درصدی در ارزش سهام، این شرکت هنوز هم با ارزشی معادل ۸۲.۴ میلیارد دلار، ششمین برند باارزش جهان است.

۷. مایکروسافت: این شرکت هم با وجود افزایش شش درصدی سهام، با ارزش ۸۱.۲ میلیارد دلاری، امسال با دو پله سقوط نسبت به سال گذشته، هفتمین برند باارزش جهان شده است.

۸. ورایزون: سهام این شرکت سال گذشته پنج درصد کاهش یافت تا ارزش آن به ۶۲.۸ میلیارد دلار برسد که بخش مهمی از این مساله به دلیل از دست رفتن مشتریان آن بود.

۹. والمارت: با تعطیلی حدود ۶۰ فروشگاه، چشم‌انداز این فروشگاه زنجیره‌ای نامطمئن به نظر می‌رسد اما با وجود کاهش یک درصدی سهام، ارزش این برند ۶۱.۵ میلیارد دلار است.

۱۰. آی سی بی سی: بانک صنعت و تجارت چین نیز به مانند سهم خود این کشور از برندهای جهانی افزایش یافته است و با افزایش ۲۴ درصدی سهام این بانک، ارزش آن به ۵۹.۲ میلیارد دلار رسیده است.

هم‌چنین بیزینس اینسایدر به نقل از ویژوال کاپیتالیست، باارزش‌ترین برند هر کشور در سال ۲۰۱۸ را به شرح زیر اعلام کرده است:

۱. آمریکا: آمازون به ارزش ۱۵۰.۸ میلیارد دلار
۲. کانادا: آر بی سی به ارزش ۱۳.۸ میلیارد دلار
۳. کلمبیا: اکو پترول به ارزش ۳.۹ میلیارد دلار
۴. برزیل: ایتائو به ارزش ۸ میلیارد دلار
۵. انگلیس: بریتیش پترولیوم به ارزش ۱۹.۶ میلیارد دلار
۶. هلند: شل به ارزش ۳۹.۴ میلیارد دلار
۷. بلژیک: کی بی سی به ارزش ۴.۲ میلیارد دلار
۸. فرانسه: اورانج به ارزش ۲۲.۲ میلیارد دلار
۹. اسپانیا: زارا به ارزش ۱۷.۵ میلیارد دلار
۱۰. سوئیس: نستله به ارزش ۱۹.۴ میلیارد دلار
۱۱. ایتالیا: انی به ارزش ۱۰.۶ میلیارد دلار
۱۲.آلمان: بنز به ارزش ۴۳.۹ میلیارد دلار
۱۳. اتریش: رد بول به ارزش ۷.۶ میلیارد دلار
۱۴. سوئد: ایکیا به ارزش ۲۴.۴ میلیارد دلار
۱۵.فنلاند: نوکیا به ارزش ۸.۴ میلیارد دلار
۱۶. روسیه: اسبر بانک به ارزش ۱۱.۶ میلیارد دلار
۱۷. چین: آی سی بی سی به ارزش ۵۹.۲ میلیارد دلار
۱۸. کره جنوبی: سامسونگ به ارزش ۹۲.۳ میلیارد دلار
۱۹. ژاپن: تویوتا به ارزش ۴۳.۷ میلیارد دلار
۲۰. امارات: اتصالات به ارزش ۷.۷ میلیارد دلار

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.