تلفن همراه

گوشی

May 8, 2018
9:52 سه شنبه، 18ام اردیبهشتماه 1397
کد خبر: 90475

فلایت مود به چه دردی می‌خورد؟

سیاری از کاربران تنها به هنگام سفر با هواپیما از قابلیت حالت پرواز ( flight mode ) در گوشی‌های هوشمند خود استفاده می کنند. این در حالیست که این قابلیت، کاربردهای بسیار دیگری بجز پرواز نیز دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت gizmodo، حالت پرواز (Airplane/flight Mode) تمامی ارتباطات رادیویی (تلفن همراه)، Wi-Fi، بلوتوث و در کل تمامی عملکردهای بی سیم دستگاه را غیرفعال می کند. بسیاری از ایرلاین ها و شرکت های هواپیمایی از مسافران خود بعد از سوار شدن درخواست می کنند که به منظور حفظ ایمنی پرواز و سلامت خود، گوشی همراه خود را در حالت پرواز قرار دهند تا از هرگونه ایجاد اختلال رادیویی با دستگاههای بی سیم و ردیاب هواپیما جلوگیری بعمل آورده شود.

حالا متخصصان فعال در حوزه فناوری و ارتباطات بر این باورند که حتی اگر شما قصد پرواز و سفر با هواپیما را نیز نداشته باشید، روشن و فعال کردن حالت پرواز گوشی همراه می تواند به شما کمک های بسزایی کند. بعنوان مثال، اگر باتری گوشی تان به شدت خالی شده و شارژ بسیار کمی دارید و از آن طرف هم به شارژر برق دسترسی ندارید، فعال کردن حالت پرواز می تواند مدت زمانی را که گوشی شما باتری نگه می دارد، افزایش دهد تا شما به برق و شارژر دسترسی پیدا کنید.

این گزارش به مرور و بررسی مختصری بر مجموعه کارکردهای حالت پرواز می پردازد:

1. به سریع شارژ شدن گوشی کمک می کند

یکی از کاربردهای غیرپروازی حالت پرواز در موبایل به کاربران این امکان را می دهد تا مدت زمان شارژ شدن گوشی خود را بکاهند. این بدان معناست که اگر در حالت معمول، یک ساعت و نیم طول می کشد تا گوشی هوشمندتان را شارژ کامل کنید، فعالسازی این قابلیت مدت زمان شارژ گوشی را به میزان قابل توجهی کاهش داده و تنها در عرض یک ساعت می توانید آن را شارژ کنید و سپس از پریز برق بکشید.

 

2. به افزایش طول عمر باتری گوشی کمک می کند

روشن کردن حالت پرواز به گوشی هوشمند این امکان را می دهد تا با غیر فعال سازی برنامه‌های پشت زمینه و فعال، از باتری کمتری استفاده کرده و بدین ترتیب، طول عمر باتری گوشی را افزایش می دهد.

 

3. از مضرات آنتن دهی و امواج موبایلی می کاهد

بر اساس تازه ترین یافته های محققان و پژوهشگران فعال در حوزه علم پزشکی و فناوری، استفاده طولانی مدت از گوشی های همراه تا دو برابر ریسک ابتلا به تومورهای مغزی را افزایش می دهد. بنابراین طبق گفته های پزشکان، روشن کردن حالت پرواز بخصوص بهنگام شب می تواند تا حد زیادی از مضرات امواج و تشعشعات موبایل بر بدن انسان بکاهد.

4. اعلان های گوشی حواس شما را پرت نمی کنند

بسیاری از کاربران به هنگام کار کردن در محل کار یا درس خواندن در خانه و دانشگاه، گوشی خود را بر روی حالت پرواز قرار می دهند تا اعلان و نوتیفیکیشن های گوشی حواسشان را پرت نکند.

وقتی حالت پرواز گوشی فعال است، اغلب یک آیکون هواپیما در نوار مربوط به اعلان ها مشاهده خواهید کرد. این آیکون در بالای صفحه نمایش گوشی نشان داده می شود.

کاربران با رعایت موارد ذکر شده در بالا و دقت به این نکات می توانند تا حد زیادی از اتلاف انرژی باتری موبایل خود بکاهند، سریعتر گوشی خود را شارژ کنند و از مضرات امواج موبایل در امان بمانند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.