اپلیکیشن

تجارت الکترونیک

تلفن همراه

فناوری اطلاعات

July 30, 2018
20:31 دوشنبه، 8ام مردادماه 1397
کد خبر: 92733

نرم‌افزارهای استخراج ارز دیجیتال از گوگل پلی حذف می‌شوند

اخیرا گوگل لیست برنامه‌های ممنوعه در پلی استور را گسترش داده  و در این میان برنامه های مخصوص استخراج ارز های دیجیتال به این لیست اضافه شده است.
 
تمام برنامه های مربوط به استخراج ارزهای دیجیتال که در حال حاضر بر روی پلی استور حضور دارند، به منظور محافظت از آسیب هایی که این برنامه ها به سخت افزار موبایل و تبلت ها وارد می‌کنند، در روز‌های آینده از پلی استور حذف خواهند شد. البته این ممنوعیت شامل یک استثناء می‌شود.
 
گوگل اقدام به تهیه لیستی از برنامه‌های ممنوعه در پلی استور کرده است؛ این لیست شامل برنامه هایی با محتوا های قابل پیشبینی مانند ترویج تروریست، ترویج خشونت، محتوای توهین آمیز و… است. به تازگی برخی از برنامه های مالی و برنامه های مخصوص استخراج ارزهای دیجیتال هم به این لیست اضافه شده است.
 
 
بیانیه بخش توسعه سیاست های گوگل:
ما به برنامه هایی که با استفاده از سخت افزار دستگاه ها اقدام به استخراج ارزهای دیجیتالی می‌کنند اجازه فعالیت نمی‌دهیم. اما یک استثناء در این مورد وجود دارد؛ برای حضور برنامه هایی که با هدف مدیریت ارزهای دیجیتال طراحی شده اند مانعی وجود ندارد.
 
این حرکت پس از اقدام اپل در ماه ژوئن به منظور ممنوعیت استفاده از برنامه های استخراج ارز دیجیتال صورت گرفته است. سایر شرکت های بزرگ تکنولوژی به طور مشابه اقدام به ایجاد ممنوعیت هایی برای این برنامه ها کرده اند؛ به طور مثال گوگل افزونه هایی که در مرورگر کروم قادر به استخراج ارزهای دیجیتال بودند را غیر فعال و حذف کرده است. شرکت های دیگری هم مانند فیس‌بوک، با تبلیغات مربوط به ارزهای دیجیتال که اکثر آن ها به کلاهبرداری ختم می‌شد، مقابله کردند.
 
این ممنوعیت های بسیار مهم هستند. در بدترین حالت ممکن این نرم افزار های به دلیل فشار بیش از حد به سخت افزار و افزایش حرارت بیش از حد، می‌توانند آسیب های جبران ناپذیری را به قطعات داخلی موبایل یا تبلت شما وارد کنند. در برخی از موارد دیده شده که بد افزار های استخراج ارزهای دیجیتال باعث افزایش دما در بخش باتری موبایل شده و در نتیجه هم باتری موبایل آسیب دیده و در اثر گرم شدن باتری قاب پشتی گوشی باز شده است؛ همچنین داغ شدن بیش از حد باتری می‌‌تواند باعث انفجار آن شود که خطرات بسیاری به همراه دارد.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.