تلفن همراه

گوشی

August 8, 2018
13:20 چهارشنبه، 17ام مردادماه 1397
کد خبر: 92947

وقتی موبایل داغ می‌کند چکار کنیم؟

 

 

sony hs ulrta z.jpg

 

یکی از مشکلاتی که همواره کاربران گوشی‌های هوشمند و برخی دیگر از دستگاه‌های الکترونیکی با آن مواجهند، داغ کردن بیش از اندازه باتری آن‌هاست.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت techadvisor، سال گذشته بود که اخباری مبنی بر انفجار برخی از مدل‌های گوشی‌های هوشمند همچون گلکسی نوت ۷ سامسونگ در فضای مجازی منتشر شد و نگرانی بسیاری از کاربران را برای گرم شدن بیش از اندازه و منفجر شدن دستگاهشان برانگیخت، به گونه‌ای که آن‌ها پس از مشاهده داغ کردن باتری، به شدت احساس ترس و نگرانی کرده و در بسیاری از موارد موبایلشان را به جایی دیگر پرتاب می‌کردند.

یکی از نخستین و مهم‌ترین نشانه‌هایی که قبل از آتش گرفتن و منفجر شدن گوشی‌های هوشمند مذکور دیده می‌شد، داغ کردن بیش از اندازه دستگاه و باتری آن بوده است. بنابراین می‌توان به طور کلی گفت وقتی که موبایلتان داغ می‌کند، بدان معناست که همه‌چیز سر جای خود نیست و هرلحظه ممکن است فاجعه‌ای رخ دهد. پس کاربران باید به سرعت اقدامات فوری را انجام دهند تا از وقوع حوادث ناگواری همچون آتش گرفتن و انفجار گوشی هوشمند جلوگیری به‌عمل بیاورند.

حالا تعدادی از کارشناسان فعال در حوزه تکنولوژی با انتشار فهرستی از نکات به کاربران توصیه کرده‌اند درصورت مشاهده برخی از موارد مشکوک مبنی بر احتمال آتش گرفتن و انفجار گوشی، با رعایت نکات زیر خطر آن را از سر خود بگذرانند.

۱. بلافاصله تمام برنامه‌های گوشی را غیرفعال کنید

نخستین اقدام آن است که کاربران باید تمامی عملکرد و فعالیت‌های درحال انجام گوشی هوشمند خود را غیرفعال و خاموش کنند، به گونه‌ای که گوشی موردنظر درگیر باز کردن و اجرای هیچ برنامه‌ای نباشد.

۲.  گوشی را خاموش کنید

در مرحله بعد، کاربران باید گوشی خود را در اولین فرصت خاموش کنند تا از گرم‌تر شدن بیش از اندازه دستگاه جلوگیری به‌عمل آورده شود.

۳. قاب گوشی را درآورید

کاربران در مرحله بعدی باید قاب و کیس گوشی هوشمند خود را به سرعت درآورده و بگذارند دستگاه با جریان هوای خنک و آزاد در ارتباط باشد.

۴. دمای دستگاه را پایین بیاورید

کاربران باید گوشی هوشمند خود را در محیطی که گرمای زیادی ندارد، قرار دهند تا دمای بالای آن به شدت کاهش پیدا کند. این بدان معناست که کاربران از قرار دادن موبایل در اماکن گرم نظیر زیر نور آفتاب و مجاورت اجاق گاز شدیدا خودداری کنند. البته پایین آوردن دمای دستگاه به معنای آن نیست که روی آن سشوار باد سرد بگیرید و یا آن را در یخچال بگذارید، بلکه تنها بدین معناست که آن را در خنک‌ترین جای ممکن در خانه و محل کارتان قرار دهید و از قرار دادن آن در کنار برخی از وسایل گرمایشی خودداری کنید.

انتهای پیام  

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.