امینت

تلفن همراه

August 27, 2018
19:26 دوشنبه، 5ام شهریورماه 1397
کد خبر: 93467

اپراتورهای موبایل در برابر نفوذ هکرها آسیب‌پذیرند

محققان امنیتی به‌ تازگی دریافته‌اند که در سرور اپراتورهای تی‌موبایل، اسپرینت و AT&T آسیب‌پذیری و ضعف‌های امنیتی متعددی وجود دارد که اطلاعات کاربران را به مخاطره خواهد انداخت.
 
به گزارش the verge، آمار حملات سایبری و هک در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی، به اوج خود رسیده است و با توجه به افزایش روزافزون حملات سایبری از سوی هکرها، کشورها و شرکت‌های کوچک و بزرگ زیادی در سراسر جهان هدف این‌گونه حملات قرار گرفته‌ و آسیب‌ها، خسارات جبران‌ناپذیری را متحمل شده‌اند.  
 
شرکت تی‌موبایل یک اپراتور بزرگ آلمانی و چندملیتی است که در کشورهای مختلفی از جهان فعالیت‌های گسترده‌ای انجام داده است. این شرکت همچنین با در اختیار داشتن شبکه‌ای بالغ بر ۲۵۰ میلیون مشترک خطوط تلفن همراه، دهمین اپراتور بزرگ موبایل جهان محسوب می‌شود.
 
روز گذشته یکی از بزرگترین اپراتورهای مهم و فعال در جهان به نام تی‌موبایل (TMobile ) که فعالیت‌های گسترده‌ای در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایالات متحده آمریکا دارد، اعلام کرد که اطلاعات شخصی و حساب‌های کاربری بیش از ۲ میلیون نفر از مشترکانش تحت تاثیر حملات سایبری و نفوذ هکرها به سرورهایش در ایالات متحده افشا شده است.
 
حالا علاوه بر تی‌موبایل، به نظر می‌رسد سایر شرکت‌های مخابراتی و اپراتورهای بزرگ و فعال در جهان نیز به‌زودی به همین مشکل گرفتار خواهند شد چرا که پژوهشگران فعال در حوزه امنیت سایبری اعلام کرده‌اند که در سرور و سیستم‌های برخی از بزرگترین اپراتورهای موبایل نظیر تی‌موبایل، اسپرینت و AT&T آسیب‌پذیری و حفره‌های امنیتی قابل توجهی وجود دارد که به هکرها و مجرمان سایبری این امکان را می‌دهد تا به سیستم و حساب‌های کاربری مشترکان این اپراتورها نفوذ کرده و اطلاعات شخصی و مالی آنها را به سرقت ببرند.
 
در سال‌های اخیر که حملات سایبری به شدت رشد کرده است، موسسه‌های تحقیقاتی و تحلیلی بسیاری در جهان هشدار داده‌اند که سال ۲۰۱۸، سال حملات سایبری و بدافزاری به سازمان‌های بزرگ، شرکت‌ها و نهادهای دولتی در جهان خواهد بود.
 
وجود آسیب‌پذیری و ضعف‌های امنیتی در نرم‌افزار، سرویس و سرورهای مختلف به هکرها و مجرمان سایبری اجازه می‌دهد که با نفوذ به خلاء و حفره‌های موجود در برنامه مذکور، به حجم وسیعی از اطلاعات شخصی و حریم خصوصی افراد موردنظر دسترسی پیدا کنند که این در نهایت، حریم خصوصی کاربران رایانه و اینترنت را نقض می‌کند.
 
بنابراین مدیران و مقامات بلندپایه شرکت‌های مخابراتی در سراسر جهان موظف خواهند بود به‌ منظور افزایش و بهبود امنیت سایبری و حفاظت از اطلاعات شخصی کاربران و مشترکان‌شان تمامی آسیب‌پذیری‌های مذکور را به‌سرعت برطرف کنند.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.