باندپهن

باندپهن ثابت

October 15, 2018
11:21 دوشنبه، 23ام مهرماه 1397
کد خبر: 94694

شرکت زیرساخت: ادامه فعالیت ایرانیان‌نت منطقی نیست

شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان سهامدار ۲۰ درصدی شرکت ایرانیان‌نت (مجری اتصال فیبرنوری به منازل) اعلام می‌کند که بعد از انصراف شرکت آفریقایی جنوبی MTN از سرمایه‌گذاری در این طرح  و برداشته شدن دوران حفاظت از پروانه اپراتور فیبرنوری، ادامه فعالیت این اپراتور منطقی نیست.
 
صادق عباسی شاهکوه، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، با اعلام این خبر می‌گوید: «زیرساخت به نمایندگی از دولت یکی از سهامداران ۲۰ درصدی اپراتور فیبرنوری است. در حال حاضر و با تغییر شرایط بازار و نبود سرمایه‌گذار قوی، به عنوان یکی از سهامداران به این نتیجه رسیده‌ایم که ادامه فعالیت ایرانیان‌نت با این شرایط منطقی نیست.» او در پاسخ به این سوال که نظر دیگر سهامداران در مورد فعالیت اپراتور فیبرنوری چیست می‌افزاید:‌«سایر سهامدارن هنوز نظر خود را اعلام نکرده‌اند اما اگر این سهامداران خواهان به نتیجه رسیدن اهداف پروانه‌ای اپراتور فیبرنوری هستند باید یک طرح تجاری جدید در نظر بگیرند چرا که کاملا روشن است که ادامه فعالیت اپراتور فیبرنوری با شرایط قبلی امکان‌پذیر نخواهد بود.»
 
در حالی مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت ادامه فعالیت اپراتور فیرنوری با شرایط فعلی را منطقی نمی‌داند که چندی پیش مدیرعامل شرکت ایرانیان‌نت نیز در گفت و گو با پیوست در خصوص آخرین وضعیت اجرای تهعدات پروانه اپراتور فیبرنوری اعلام کرد که با خروج شرکت MTN آفریقای جنوبی که تصمیم به سرمایه‌گذاری در این پروژه داشت، در حال مذاکره با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای پیدا کردن یک راه حل مناسب است. محسن باقری چناری در این گفت‌وگو تاکید کرده بود راه‌حل نهایی برای خروج شرایط فعلی اپراتور فیبرنوری کاهش تعهدات سنگین پروانه‌ای این اپراتور از سمت رگولاتوری است.
 
اما محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست خبری اخیر خود در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه تلکام در پاسخ به پیوست در خصوص سرنوشت اپراتور چهارم بعد از انصراف MTN برای سرمایه‌گذاری در این پروژه اعلام کرد که با این اتفاق دوران حفاظت ایرنیان نت در ۸ شهر کشور به پایان خواهد رسید و از این پس با این اپراتور مانند یک دارنده پروانه FCP (ارتباطات ثابت) برخورد خواهد شد.
 
پروانه اپراتور فیبرنوری در سال ۹۱ به شرکت ایرنیان‌نت اهدا شد و براساس این پروانه قرار بود این شرکت از زمان ارایه پروانه تا ۸ سال بعد، ۶٫۸ میلیون پورت فیبرنوری با سرعت ۲۰ مگابیت بر ثانیه را به کاربران خانگی و بنگاه‌های اقتصادی برساند. اما این شرکت بعد از بارها تلاش برای تمدید دوران انحصار پروانه‌اش تاکنون تنها در نمایشگاه بین‌المللی تهران ۵ هزار پورت و در یکی از مراکز کرج ۲۰ هزار پورت آماده واگذاری دارد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.