امنیت

فناوری اطلاعات

February 27, 2019
10:09 چهارشنبه، 8ام اسفندماه 1397
کد خبر: 97991

اعضای شبکه هرمی «ورد واید انرژی» توسط وزارت اطلاعات دستگیر شدند

تعداد ۱۹ نفر از سرشبکه‌ها، افراد شاخص و تأثیرگذار شبکه هرمی «ورد واید انرژی» توسط وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران دستگیر شدند.
 
وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) پیرامون نحوه فعالیت و عناصر کلیدی دسیسه هرمی و کلاهبردارانه جدید تحت عنوان «ورد واید انرژی»، تعداد ۱۹ نفر از سرشبکه‌ها، افراد شاخص و تأثیرگذار این شبکه هرمی، در استان‌های فارس، گلستان و سمنان دستگیر و تحویل دستگاه قضایی شدند.
 
مبحث سبک زندگی، راه‌های سریع کسب درآمد، سخنان انگیزشی درخصوص ثروت، موفقیت، ذهنیت و استفاده از ادبیات احساسی بجای استدلالی، از رایج‌ترین و کارآمدترین روش‌های جذب این شرکت‌ هرمی می‌باشد.
 
این افراد با استفاده از روش‌های فریبکارانه‌، اقدام به راه‌اندازی چندین هرم و زنجیره انسانی نموده و ضمن جذب سرمایه افراد و کلاهبرداری، مبالغ قابل توجهی ارز از کشور خارج نموده‌اند.
 
با عنایت به شکل‌گیری موج جدیدی از دسیسه‌های هرمی که با پوشش‌های مختلف، به ویژه با ادعای سرمایه‌گذاری در بورس‌های بین‌المللی، اقدام به جذب سرمایه و تشکیل زنجیره انسانی می‌نمایند، شایسته است پیش از سرمایه‌گذاری در طرح‌هایی از این قبیل، اطلاعات لازم را کسب نموده و در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را به شماره ۱۱۳ منعکس نمائید.
 
ستاد خبری وزارت اطلاعات با شماره ۱۱۳ آماده دریافت هرگونه گزارش پیرامون فعالیت این دسیسه هرمی و موارد مشابه می‌باشد. بدیهی است اقدامات سایر سرشبکه‌ها و اعضای فعال هرمی نیز تحت اشراف اطلاعاتی می‌باشد و در صورت ادامه فعالیت غیرقانونی، با آنها نیز برخورد قاطع خواهد شد.
گفته می‌شود سران باند ورد واید انرژی ایده و هدف اصلی خود را با پروژه‌ای دیگر به‌نام E2C ، به بستر ارزهای دیجیتال منتقل کرده و قصد انجام کلاهبرداری دیگر با ابزار جدیدی را دارد که قبلا در مورد آن هشدار داده بودیم.
 
به طور کلی روش اصلی تمام کلاهبرداری‌های مربوط به سرمایه‌گذاری، طرح‌هایی موسوم به هرمی و پانزی هستند که با شکل‌های گوناگون اما بر یک اساس پیاده‌سازی می‌شوند.
 
فضای نوپای ارزهای دیجیتال نسبت به روش‌های سنتی بستری گسترده‌تر برای کلاهبرداری افراد سودجو فراهم می‌کند زیرا فعالیت‌ها به صورت اینترنتی و با توکن‌های دیجیتال که رهگیری آن‌ها مشکل است، صورت می‌گیرند. ماینینگ یا استخراج ابری ارزهای دیجیتال، صرافی‌های غیرمعتبر، ICOها یا پیش‌فروش‌های توکن راه‌های دیگری هستند که کلاهبرداران برای خالی کردن جیب افراد ناآگاه از آن‌ها استفاده می‌کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره طرح‌های پانزی و روش‌های کلاهبرداری می‌توانید به بخش امنیت وب‌سایت ارزدیجیتال مراجعه فرمایید.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.