امنیت

فناوری اطلاعات

May 13, 2019
15:55 دوشنبه، 23ام اردیبهشتماه 1398
کد خبر: 99536

درگاه‌های پرداخت آنلاین هک شد!

هکرها و مجرمان سایبری اطلاعات کاربرانی را که از درگاه‌های پرداخت آنلاین استفاده کرده‌اند، از بالغ بر چهار هزار و ۶۰۰ وب‌سایت به سرقت برده‌اند.
 
بد افزارها، باج افزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند که در سال‌های اخیر کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده‌اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده اند. طبق آمار، حملات سایبری در سال ۲۰۱۷ میلادی به اوج خود رسیده است.
 
گزارشی که به تازگی در وب سایت زد دی نت منتشر شده است نشان می‌دهد که هکرها و مجرمان سایبری موفق شده‌اند با نفوذ به گذرواژه خیل عظیمی از کاربران که در وب سایت‌های مختلف اقدام به پرداخت‌های الکترونیکی و آنلاین کرده بودند، بالغ بر چهار هزار و ۶۰۰ سایت مختلف را هک کرده و به اطلاعات موردنظر خود دست یابند.
 
با اینکه هنوز هدف و انگیزه مجرمان سایبری و هکرها از سرقت اطلاعات شخصی و نفوذ به حریم خصوصی کاربران در شبکه‌های اجتماعی و وب سایت‌های مختلف، مشخص و معلوم نشده است، اما به نظر می‌رسد که آنها در تلاش بودند تا بتوانند با استخراج اطلاعات و داده‌های موردنیاز خود، به حجم زیادی از اطلاعات جدیدتری دست یابند و بدین ترتیب اشخاص و کاربران موردنظر خود را بیشتر از پیش تحت تعقیب و بررسی قرار دهند.
 
به نظر می‌رسد که هکرها با نفوذ به اطلاعات شخصی کاربران قصد داشته‌اند که به حجم زیادی از اطلاعات گرانبها و موردنظر خود دسترسی پیدا کنند و درآمدهای زیادی از آن را با فروش گذاشتن آن در محیط دارک وب برای خود به ارمغان بیاورند.
 
همانطور که بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری و فناوری برآورد کرده بودند، میزان حملات سایبری و نفوذ به اطلاعات شخصی کاربران به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش پیدا خواهد کرد و دردسرهای متعددی را برای کاربران به وجود خواهد آورد.
 
هک و نفوذ به اطلاعات کاربرانی که در وب سایت‌های مختلف همچون فروشگاه‌های آنلاین و اینترنتی اقدام به خرید و پرداخت‌های الکترونیک کرده‌اند، بدون شک می‌تواند تبدیل به تراژدی بزرگی برای مشتریان، شرکت‌های مربوطه و همچنین بانک‌ها و تمامی نهادهای مالی و اعتباری شود چراکه لو رفتن اطلاعات شخصی، هویتی و مالی کاربران در محیط اینترنت به هکرها و مجرمان سایبری این امکان را می‌دهد تا مبالغ هنگفتی را از حساب‌های بانکی و کارت‌های اعتباری آنها به سرقت ببرند و برای اهداف خود از آنها سواستفاده کنند.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.