اپراتورها

تلفن همراه

June 1, 2019
14:46 شنبه، 11ام خردادماه 1398
کد خبر: 99897

بهترین و بدترین شبکه 4G متعلق به کدام کشورهاست؟

Opensignal تازه ترین یافته های خود در رابطه با پژوهشی به نام «وضعیت تجربه شبکه موبایل» را منتشر کرد که با استناد به دیتای به دست آمده در سه ماهه نخست سال ۲۰۱۹ تهیه و تدوین شده است. در این بازه شبکه نسل پنجم موبایل هنوز در کره جنوبی راه اندازی نشده بود و در آمریکا آغاز به کار کرده بود. در ادامه نگاهی خواهیم داشت به گزارش این موسسه از سرعت 4G در دنیا.
 
Opensignal برای انجام این تحقیق چهار فاکتور مختلف را مورد بررسی قرار داده که عبارتند از:
 
در دسترس بودن 4G
تجربه تماشای محتوای ویدیویی
تجربه سرعت دانلود و آپلود
و تجربه تاخیر در پاسخ دهی به فرامین
۸۷ کشور مختلف دنیا در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفته اند و آنطور که نتایج کلی تحقیق نشان می دهد 4G حالا بیشتر از هر زمان دیگری فراگیر شده است و برای اغلب کاربران در هشتاد درصد مواقع قابل دسترس بوده و در ۱۵ کشور نیز دسترسی به آن بالای ۹۰ درصد است.
 
از نظر سرعت دانلود کره جنوبی با سرعت ۵۰ مگابیت بر ثانیه در جایگاه نخست و نروژ با سرعت ۴۸.۲ مگابیت بر ثانیه در رتبه دوم قرار دارد. متوسط سرعت دانلود با 4G هم برابر با ۱۷.۶ مگابیت بر ثانیه اعلام شده که حدودا یک سوم میزان اعلام شده برای کره جنوبی است. همانطور که در جدول زیر می بینید سنگاپور هم عملکرد چندان بدی نداشته و با سرعت ۳۹.۳ مگابیت بر ثانیه ژاپن و آمریکای شمالی را پشت سر گذاشته و در جایگاه پنجم جدول قرار دارد.
 
بیشینه سرعت آپلود هم اختلاف زیادی در میان کشورها داشت؛ دانمارک و کره جنوبی با ثبت ۱۵ مگابیت بر ثانیه جایگاه نخست و عراق با سرعت یک مگابیت بر ثانیه در قعر جدول قرار گرفتند (عجیب آنکه حرفی از کشورمان ایران در این گزارش به میان نیامده است!) بیشترین واریانس برای سرعت آپلود به بخش بالایی جدول مربوط می شد و اختلاف میان دانمارک (جایگاه اول) و کانادا (جایگاه دهم) برابر با ۵ مگابیت بر ثانیه عنوان شد.
 
طبق این گزارش روی هم رفته شبکه های موبایلی اروپا عملکرد خوبی را از خود به نمایش گذاشتند و همزمان پایین ترین تاخیر در پاسخ گویی را هم داشتند. نقشه جهانی Opensignal نشان می دهد که اروپا پرچمدار ارائه تجربه موبایلی رسپانسیو است که این امر در ایجاد یک تجربه گیمینگ و ارتباطات آنی نقشی کلیدی را ایفا می کند. روی هم رفته ۱۳ کشور دنیا در بازه تاخیر ۴۰ هزارم ثانیه (در زمان استفاده از شبکه 4G) قرار گرفتند و سنگاپور با ۳۰.۷ هزارم ثانیه سریع ترین بود.
 
 
در نهایت به فاکتور تجربه تماشای محتوای ویدیویی می رسیم که تحت سلطه اروپای شمالی و مرکزی بود و نروژ و مجارستان به ترتیب با کسب رتبه های ۷۴.۷ و ۷۴.۲ رتبه های اول و دوم این جدول را به خود اختصاص دادند. سنگاپور با کسب امتیاز ۷۰.۳ رتبه نهم و یونان با کسب پایین ترین امتیاز (۶۵.۲) جایگاه آخر جدول را به خود اختصاص داد. براساس گزارش Opensignal این یعنی مجموعا ۲۵ کشور دنیا کیفیت ویدیویی بسیار خوبی را تجربه کردند (کسب امتیاز ۶۵ تا ۷۵) و هیچکدام نتوانستند در گروه عالی جای بگیرند (کسب امتیاز بالاتر از ۷۵).
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.