اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

June 11, 2019
12:20 سه شنبه، 21ام خردادماه 1398
کد خبر: 100168

پایتون، «جاوا» و «سی» را کنار می زند

اگر چه در حال حاضر زبان های برنامه نویسی «سی» و «جاوا» محبوب ترین ها در جهان هستند، اما تا چهار سال دیگر زبان برنامه نویسی پایتون این دو را به حاشیه می راند.
 
به گزارش زددی نت، اگر چه در حال حاضر زبان های برنامه نویسی سی و جاوا محبوب ترین ها در جهان هستند، اما تا چهار سال دیگر زبان برنامه نویسی پایتون این دو را به حاشیه می راند.
 
 بر اساس فهرست زبان های برنامه نویسی Tiobe ، زبان پایتون هم اکنون در میان زبان های برنامه نویسی مختلف از نظر میزان محبوبیت بعد از سی و جاوا در رتبه سوم است، اما به زودی هر دو را کنار خواهد زد.
 
پایتون از نظر سرعت رشد سالانه هم نسبت به رقبای خود وضعیت بهتری دارد و بیشترین امتیاز را از این لحاظ به دست آورده است. در حال حاضر جاوا با امتیاز 15 رتبه اول و سی و پایتون به ترتیب با 13.3 و 8.5 درصد رتبه های دوم و سوم را در اختیار دارند.
 
مهندسان نرم افزار به علت کارآیی، انعطاف پذیری و سهولت استفاده از پایتون در مقایسه با جاوا و سی از آن استقبال می کنند. درک این زبان برای افراد نوپا نیز ساده تر از زبان های جاوا و سی است.
 
در حال حاضر در فهرست محبوب ترین زبان های برنامه نویسی بعد از پایتون، سی پلاسpan> پلاس، ویژوال بیسیک، دات نت، C#، جاوا اسکریپت، پی اچ پی، اس کیو ال و اسمبلی قرار دارند.
 
زبان برنامه نویسی پایتون توسط خیدو فان روسوم در سال ۱۹۹۱ در کشور هلند طراحی شد. فلسفهٔ ایجاد آن تأکید بر دو هدف اصلی خوانایی بالای برنامه‌های نوشته شده و کوتاهی و بازدهی نسبی بالای آن است. کلمات کلیدی و اصلی این زبان به صورت حداقلی تهیه شده‌اند و در مقابل کتابخانه‌هایی که در اختیار کاربر است بسیار وسیع هستند.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.