امنیت

فناوری اطلاعات

August 18, 2019
11:23 یکشنبه، 27ام مردادماه 1398
کد خبر: 102317

پیشتازان امنیت دیجیتال

کاربران رایانه، موبایل و تبلت همواره از نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس مختلفی به‌منظور مقابله با نفوذ هکرها و بدافزارهای خطرناک به دستگاه‌های الکترونیکی استفاده می‌کنند.
 
 
به گزارش «ایسنا» با توجه به رشد و افزایش حملات سایبری و بدافزاری به سیستم‌های رایانه‌ای و موبایلی، بسیاری از اپلیکیشن‌ها و نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس در جهان مورد استقبال و محبوبیت خیل عظیمی از کاربران رایانه و گوشی‌های هوشمند قرار گرفته‌اند. نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس رایگان همواره از سوی خیل عظیمی از کاربران رایانه‌های شخصی و لپ‌تاپ مورد توجه و استقبال فراوانی قرار گرفته‌اند؛ به‌گونه‌ای که در آخرین گزارش‌های منتشر شده، بالغ‌بر ۶/ ۵۲ درصد از کاربران در سراسر جهان برای شناسایی ویروس، بدافزار و باج‌افزارهای رایانه‌ای از آنتی‌ویروس‌های رایگان استفاده می‌کنند. البته به عقیده کارشناسان، استفاده از آنتی‌ویروس‌های رایگان به آن معناست که کاربران هنوز به اهمیت بالای حفاظت از امنیت سایبری و حریم خصوصی خود پی نبرده‌اند. در گزارشی که در وب سایت تک رادار آمده است، کارشناسان و متخصصان فعال در حوزه فناوری و امنیت سایبری با بررسی دقیق اپلیکیشن‌های آنتی‌ویروس موجود در پلت‌فرم فروشگاه‌های اینترنتی فهرستی از بهترین نرم‌افزارهای مربوطه را در سال ۲۰۱۹ میلادی منتشر کرده‌اند که در زیر به آنها اشاره شده است:
 
 نرم‌افزار آنتی‌ویروس آواست (Avast Mobile Security)  
این آنتی‌ویروس در سال ۱۹۸۸ میلادی در جمهوری چک توسعه داده و منتشر شد که از مشهورترین نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس در جهان به‌شمار می‌رود.
 
 نرم‌افزار آنتی‌ویروس بیت دیفندر (Bitdefender Antivirus Free)
نرم‌افزار امنیتی بیت دیفندر (Bitdefender) توسط شرکت نرم‌افزاری سافت وین از سال ۲۰۰۱ میلادی تاکنون تولید و منتشر شده است. این شرکت مستقر در رومانی تا سال ۲۰۱۷ میلادی میزبان بالغ بر ۵۰۰ میلیون کاربر در سراسر جهان بوده است که به‌صورت اشتراکی از خدمات آن استفاده می‌کردند. این نرم‌افزار بدون شک یکی از بهترین و نام‌آورترین آنتی‌ویروس‌های جهان به‌شمار می‌رود. از مهم‌ترین ویژگی‌های آن می‌توان به فایروال دوطرفه برای جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به اطلاعات شخصی کاربران، ایمنی با یک کلیک به همراه حفاظت اتوماتیک و محافظت کامل در برابر تمامی تهدیدات رایانه‌ای اشاره کرد.
 
 نرم‌افزار آنتی‌ویروس ای وی جی (AVG)
نرم‌افزار آنتی‌ویروس AVG یکی از محصولات مربوطه برای سیستم عامل‌های ویندوز و لینوکس است که توسط شرکت خصوصی AVG Technologies در  جمهوری چک تولید شد و در اختیار کاربران قرار گرفت تا به این وسیله بتوانند به مقابله با بدافزارهای خطرناک و ویروس‌های رایانه‌ای در دستگاه‌های الکترونیکی بپردازند.
 
 نرم‌افزار آنتی‌ویروس مک آفی (McAfee Security & Power Booster Free)
از جمله مهم‌ترین قابلیت‌ها و ویژگی‌های مهم این آنتی‌ویروس می‌توان به قابلیت شناسایی انواع نرم‌افزارهای مخرب اعم از ویروس و Worm و تروجان، شناسایی دسترسی‌های غیر مجاز، جلوگیری از انتشار ویروس‌های غیر قابل شناسایی، به‌روزرسانی خوب و شناسایی ویروس‌های جدید، شناسایی ویروس‌هایی که خود را فقط روی حافظه می‌نویسند، بهینه شدن برای  لپ‌تاپ، پشتیبانی از تمامی نسخه‌های ویندوز حتی نسخه‌های قدیمی و بهبود کارآیی سیستم در هنگام کار و کاهش اشغال حافظه و منابع سیستم اشاره کرد.
 
نرم‌افزار آنتی‌ویروس کاسپرسکی (Kaspersky Mobile Antivirus)
این آنتی‌ویروس که یکی از قدرتمندترین و معروف‌ترین نرم‌افزارها در نوع خود به‌شمار می‌رود، توسط شرکت روسی کاسپرسکی توسعه داده شده است که از جمله مهم‌ترین قابلیت‌های آن می‌توان به حفاظت، کشف و نابودی ویروس‌های کامپیوتری، تروجان، کرم، بدافزار و جاسوس‌افزار، کشف و نابودی روت‌کیت‌های ناشناخته، کشف و از بین بردن روت‌کیت‌ها، جلوگیری از هک در چت‌روم‌ها، اسکن همزمان اینترنت و ای‌میل، پشتیبانی رایگان از مشکلات کاربران در تالار گفت‌وگو و قطع بدافزارها به طور سریع و بدون اجازه‌گیری اشاره کرد.
 
 نرم‌افزار آنتی‌ویروس سوفوس (Sophos Free Antivirus and Security)
از مهم‌ترین مشخصات این آنتی‌ویروس می‌توان به اسکن و پاکسازی حافظه رم کاربر، اسکن و پاکسازی کرنل سیستم، اسکن فایل‌ها و پوشه‌های سیستم، سازگاری با سایر آنتی‌ویروس‌ها و عدم تداخل در عملکرد آنها، سبک و ساده بودن این ابزار و هماهنگی و پشتیبانی از نسخه‌های مختلف ویندوز اشاره کرد.
 
 نرم‌افزار آنتی‌ویروس نورتون (Norton Security and Antivirus)
آنتی‌ویروس نورتون قادر است از ورود هرگونه بدافزار و ویروس که از راه‌های مختلف قصد نفوذ به داخل سیستم را دارند جلوگیری کند و نیز در صورت مشاهده آنها اقدام به حذف آنها کند. این آنتی‌ویروس از برترین نرم‌افزارهای مربوطه در جهان به‌شمار می‌رود که تاکنون نظر و رضایت خیل عظیمی از کاربران را به سمت و سوی خود جلب کرده است.
 
 نرم‌افزار آنتی‌ویروس ترند میکرو (Trend Micro Mobile Security & Antivirus)
ترند میکرو (Trend Micro) یکی از شرکت‌های بزرگ ارائه‌دهنده محصولات نرم‌افزاری امنیتی و ضد ویروس در دنیا به‌شمار می‌رود که دفتر مرکزی آن در شهر توکیوی ژاپن واقع شده است.
 
نرم‌افزار آنتی‌ویروس آن‌لب وی۳ (AhnLab V۳ Mobile Security)
آن‌لب یک شرکت تولید کننده نرم‌افزارهای امنیتی است که در سال ۱۹۹۵ میلادی در کره‌جنوبی تاسیس و راه‌اندازی شد. از جمله محصولات این شرکت نرم‌افزارهای امنیتی چون ضد ویروس (AntiVirus)، دیوار آتش (Firewall)، آی‌پی‌سی و یوتی‌ام بوده است.
 
نرم‌افزار آنتی‌ویروس آویرا (Avira Antivirus Security)
از جمله مهم‌ترین قابلیت‌های این نرم‌افزار آنتی‌ویروس می‌توان به محافظت کامل در برابر هرگونه ویروس و بدافزار، شناسایی فایل‌های فشرده توسط توابع بازگشتی برای بررسی فایل‌های فشرده و پکیج‌های اجرایی و پاسخگویی بسیار سریع به خطرات جدید اشاره کرد. این امر در همکاری با شرکت‌های تحقیقاتی در زمینه بدافزار‌ها صورت پذیرفته. تکنولوژی AHeAD برای شناسایی و دفع خطر حمله مهاجمانی که به سرعت تغییر می‌کنند، قرنطینه فایل‌های آلوده و ایزوله کردن فایل‌های آلوده و مشکوک در ویندوز، بسته‌های به‌روزرسانی بسیار سبک برای اینترنت‌های با پهنای باند کم با آپدیت‌های روزانه در شبکه و اینترنت و امکان ایجاد پروفایل‌های مختلف مدیریتی با دسترسی‌های متفاوت قابل‌استفاده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.