تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

September 19, 2019
13:23 پنجشنبه، 28ام شهریورماه 1398
کد خبر: 103833

کره شمالی رمزارز اختصاصی خود را عرضه می کند

 
طبق اطلاعاتی که یک نجیب زاده و مشاور آی تی اهل اسپانیا منتشر کرده کره شمالی مشغول توسعه رمزارز اختصاصی خود است.
 
در گزارشی که نشریه وایس در این باره منتشر کرده کره شمالی چند ماه پیش اولین کنفرانس خود را با موضوع بلاکچین و رمزارزها برگزار کرد و این کارشناس آی تی که الجاندرو کائو دی بنوس نام دارد از جمله میهمانان این کنفرانس بود. کائو دی بنوس که با دولت کره شمالی همکاری دارد اخیرا گفته است این کشور در حال آماده شدن برای ارائه رمزارز اختصاصی خود است. البته به گفته او این پول دیجیتالی هنوز نامگذاری نشده است اما بیشتر شبیه بیت کوین و دیگر رمزارزها خواهد بود.
 
به گفته کائو دی بنوس این پروژه فعلا مراحل اولیه اش را طی می کند هرچند که نمایندگی کره شمالی در سازمان ملل که در نیویورک استقرار دارد از اظهار نظر در این باره خودداری کرد.
 
الجاندرو کائو دی بنوس
 
کائو دی بنوس در ادامه صحبت هایش چنین گفت:
 
ما هنوز در مراحل اولیه فرایند ایجاد این توکن هستیم و فعلا در فاز مطالعاتی در مورد اقلامی به سر می بریم که به این رمزارز ارزش خواهند داد با این توضیح که فعلا برنامه ای برای دیجیتالی کردن وون کره شمالی وجود ندارد.
 
کائو دی بنوس همچنین خاطرنشان کرد که در طول کنفرانس ماه آوریل نام های بزرگی در بخش های آموزش، پزشکی و فاینانس قراردادهایی را با دولت کره شمالی به امضا رساندند اما به خاطر تحریم ها و اخبار کذب اسامی هیچیک از آنها تاکنون فاش نشده است.
 
طبق گزارش نشریه وایس در سال ۲۰۱۷ میلادی دولت کره شمالی با همراهی دانشگاه علوم و فناوری پیونگیانگ یک دوره آنلاین را در مورد رمزارزها برگزار کرد که این خبر نگرانی کارشناسان در مورد شدت گرفتن حملات سایبری دولت کره شمالی علیه صرافی های دیجیتال را تشدید کرد.
 
الجاندرو کائو دی بنوس
 
سال گذشته نیز نشریه دیپلمات در گزارشی مدعی شد علاقمندی دولت کره شمالی به این فناوری در وهله نخست به خاطر ناشناس ماندن و دشواری دنبال کردن تراکنش های مالی و همچنین نقل و انتقال ساده پول است که همگی اینها برای دولتی که به رفتارهای غیرقانونی از جمله تجارت مواد مخدر، جعل و قاچاق انسان و سلاح متهم شده ایده آل به نظر می رسند.
 
گزارشات متعدد همچنین از پیشرفته بودن عملیات های هکی حکایت دارند که با پشتوانه دولت کره شمالی انجام می شوند و این در حالی است که اکثریت مردم این کشور به اینترنت دسترسی ندارند. بنابراین می توان پیش بینی کرد که توسعه یک رمزارز با توجه به این توانمندی ها چندان هم برای دولت این کشور دشوار نخواهد بود.
 
گفتنی است ونزوئلا نیز پیشتر رمزارز اختصاصی خود را توسعه داده بود که به خاطر تحریم های دولت ترامپ سرنوشت چندان خوبی نداشت و روشن است که ورود کره شمالی به این عرصه نیز با پیامدهای مشابهی روبرو می شود چراکه به خاطر تحریم های آمریکا این رمزارز اجازه معامله در اغلب بخش های دنیا را نخواهد داشت.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.