سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

January 5, 2020
16:49 یکشنبه، 15ام دیماه 1398
کد خبر: 107701

اطلاعات بیشتری در مورد پروژه «انسان مصنوعی» سامسونگ منتشر شد

 
 
در روزهای گذشته، یکی از پروژه‌های اسرارآمیز سامسونگ موسوم به «نئون» (Neon) توجهات زیادی را جلب کرده که سامسونگ از آن به‌عنوان پروژه انسان مصنوعی یاد می‌کند. با توجه به همان اطلاعات اندک، برخی کارشناسان اعلام کرده‌اند که این پروژه مربوط به آواتارهای دیجیتالی از انسان است تا مثلا برای سرگرمی، کسب‌وکار، راهنمایی و دیگر موارد این‌چنینی انجام وظیفه کنند.
 
حالا با توجه به توییت منتشر شده از جانب مدیر این پروژه، به‌نظر می‌رسد این موضوع صحت دارد ولی در نهایت هنوز نمی‌توانیم با قاطعیت زیادی در مورد پروژه نئون سامسونگ اظهارنظر کنیم. پراناو میستری، مدیر این پروژه، تصویر زیر را توییت کرده که ظاهرا مربوط به یکی از آواتارهای نئون است. طبق اعلام این مقام، تکنولوژی Core R3 به صورت خودکار می‌تواند حالات صورت، حرکات، صحبت‌ها (حتی به زبان هندی) جدید کاملا متفاوت با اطلاعات ضبط شده خلق کند.
 
در کدهای سایت مربوط به این پروژه سامسونگ ویدیویی قرار داشته که بعد از فاش شدن، از سایت حذف شده است. در این ویدیو آواتارهای بسیار واقعی به نمایش درآمده‌اند که در حقیقت اصلا هیچ شباهتی به مدل‌های سه‌بعدی خلق شده در کامپیوتر ندارند.
 
در این میان یک سوال کلیدی که در مورد پروژه نئون در ذهن ما شکل گرفته این است که تا چه حد این آواتارها توسط کامپیوتر خلق شده‌اند؟ آیا برای این آواتارها جزییات دقیق انسان‌ها ضبط شده و فقط بعد از این کار این تصاویر به روش‌های مختلف متحرک می‌شوند؟ و از این مهم‌تر، آواتارهای مذکور از لحاظ صحبت کردن و ابراز احساسات تا چه حد مشابه انسان‌های واقعی عمل می‌کنند؟ در رابطه با پروژه انسان مصنوعی سامسونگ این ادعا مطرح شده که این آواتارها با انسان واقعی اشتباه گرفته می‌شوند که چنین مشخصه‌ای گام بسیار بلندی نسبت به تکنولوژی‌های کنونی محسوب می‌شود.
 
مدیر این پروژه در مصاحبه‌ای که اخیرا داشته اعلام کرده که به نظر او «انسان‌های دیجیتالی» در دهه پیش رو نقش مهمی خواهند داشت. به نظر او انسان‌های دیجیتالی می‌توانند به بخشی از زندگی روزمره کاربران بدل شوند و این آواتارها به‌عنوان گوینده‌ی اخبار، منشی مجازی یا ستاره‌های سینما بدل شوند.
 
در هر صورت انتظارات زیادی در رابطه با پروژه انسان مصنوعی سامسونگ ایجاد شده که باید ببینیم این شرکت توانسته این انتظارات را عملی کند یا نه. در نهایت باید بگوییم که بی صبرانه منتظر رونمایی از این پروژه در نمایشگاه CES 2020 هستیم.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.