تجارت الکترونیک

تلفن همراه

فناوری اطلاعات

گوشی

February 13, 2020
12:10 پنجشنبه، 24ام بهمنماه 1398
کد خبر: 108783

اسنشال به زودی تعطیل می‌شود

 
 
اسنشال که سه سال پیش با سروصدایی فراوان به‌عنوان استارتاپ متفاوت تولیدکننده‌ی گوشی‌های هوشمند به مدیریت اندی رابین آغاز به کار کرد، حال ندای تعطیل‌شدن را سر داده است.
 
اسنشال شرکتی که به مدیریت اندی رابین به‌عنوان تولیدکننده‌ی گوشی‌های هوشمند آغاز به کار کرد، پس از تنها گذشت سه سال از تعطیلی خود خبر داده است. این شرکت در مدت سه سال فعالیتش، تنها یک محصول راهی بازار کرد که اسنشال‌فون نام داشت. این گوشی‌ هوشمند فروش اندکی را تجربه کرد و منتقدان دربرابر آن واکنش‌های متفاوتی نشان دادند. اسنشال در نظر داشت پس از اسنشال‌فون، گوشی دیگری راهی بازار کند که راه به جایی نبرد و پروژه کنار گذاشته شد. بااین‌حال، دومین گوشی اسنشال، تنها محصولی نبود که این شرکت نتوانست راهی بازار کند؛ بلکه شماری از گجت‌های دیگر نظیر اسپیکر هوشمند و سیستم‌عامل جدید نیز هیچ‌گاه روی بازار را به خود ندیدند.
 
همان‌طور‌که اشاره کردیم، این استارتاپ را اندی رابین، خالق اندروید، راه‌اندازی کرده بود و همین موضوع ازجمله دلایلی بود که باعث شد اسنشال در ابتدا جنجال‌ساز شود و بتواند سرمایه‌ی درخورتوجهی جذب کند. اکتبر ۲۰۱۹، رابین پروژه‌ی جدید اسنشال را رونمایی کرد، حال‌آنکه اکنون در‌حال‌حاضر، اسنشال اعلام کرده است در آینده، برنامه‌ای برای ارائه‌ی خدمت به مشتریانش ندارد. اسنشال در پستی وبلاگی، گفته است تصمیم سختی اتخاذ شده و این شرکت مجبور است تمام پروژه‌های خود را متوقف کند.
 
اسنشال به‌روزرسانی‌های جدیدی برای اسنشال‌فون منتشر و اعلام کرده است گوشی مذکور همچنان به‌ کارش ادامه خواهد داد. دامنه‌ی تعطیلی فقط دامن‌گیر اسنشال نشده و Newton Mail نیز تعطیل خواهد شد. اسنشال این شرکت را در سال ۲۰۱۸ تصاحب کرده بود. طبق اعلام اسنشال، این شرکت تا ۳۰ آوریل سال جاری به فعالیتش ادامه خواهد داد.
 
زمانی‌که اسنشال در سال ۲۰۱۷ اولین گوشی‌ هوشمندش را راهی بازار کرد، به‌نظر می‌رسید هنوز در ابتدای راه است و مسیری طولانی در پیش دارد. اسنشال‌فون درواقع از کیفیت ساخت رضایت‌بخشی برخوردار بود و در نوع خود نوآوری‌هایی نیز به بازار گوشی‌های هوشمند معرفی کرد که اصلی‌ترین آن نمایشگر تمام‌صفحه و بریدگی آن بود که تا پیش‌از‌آن در گوشی‌ هوشمند دیگری دیده نشده بود.
 
استفاده از بریدگی نمایشگر یا همان ناچ به‌زودی به استانداردی در میان تولیدکنندگان تبدیل شد؛ به‌طوری‌که به فاصله‌ای کوتاه، اپل جدیدترین نسل از آیفون خود را با به‌کارگیری ناچ به بازار عرضه کرد. البته این موضوع نتوانست آن‌چنان که باید و شاید، به اسنشال کمک کند و این گوشی به‌ویژه به برخی دلایل نظیر دوربین با انتقادات گسترده‌ای مواجه شد.
 
اسنشال‌فون از نوآوری دیگری نیز برخوردار بود که البته چندان موفق نشد. رابط مغناطیسی برای تعبیه و اتصال ماژول‌های سخت‌افزاری مختلف از دیگر ویژگی‌های این گوشی بود که اسنشال برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای آن کرده داده بود؛ اما فقط دو ماژول برای آن معرفی شد: یکی دوربین ۳۶۰ درجه و دیگری جک هدفون ۱۴۹ دلاری.
 
هرچند اسنشال نتوانسته بود محصولات جدیدی راهی بازار کند، پشتیبانی از اسنشال‌فون به‌عنوان اولین و تنها محصولش همچنان ادامه داشت؛ به‌طوری‌که آخرین به‌روزرسانی این گوشی تا امروز در سپتامبر در قالب به‌روزرسانی به اندروید ۱۰ برای این گوشی منتشر شده است.
 
اسنشال موفق نشده بود با اولین محصولش در قالب محصولی سنتی وارد بازار گوشی‌های هوشمند شود؛ از‌این‌رو، این شرکت کار روی گجتی بسیار سریع‌تر را شروع کرد و امیدوار بود با استفاده از آن بتواند مشتریان بیشتری به‌سمت خود جذب کند. بااین‌حال، به‌نظر می‌رسد نبود منابع مالی و بی‌علاقگی سرمایه‌گذاران باعث شد پروژه‌ی Gem به‌عنوان پروژه‌ای بی‌سرانجام در کارنامه‌ی اسنشال نوپا ثبت شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.