تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

March 9, 2020
12:07 دوشنبه، 19ام اسفندماه 1398
کد خبر: 109606

آیا رمزارزها می‌توانند در شرایط کرونایی به کشور کمک کنند؟

یک عضو انجمن بلاکچین گفت: از لحاظ پدافند غیرعامل برای زمان‌های بحرانی صنعت رمزارز یک مزیت حساب می‌شود.
 
عباس آشتیانی  درباره وضعیت تولید و استفاده از رمزارزها تحت تاثیر شرایط شیوع کرونا در کشور اظهار داشت: پول‌های فیزیکی و عابر بانک‌ها با توجه به ماهیت‌شان ناقل و منشاء ویروس هستند اما رمزارزها می‌توانند در زمان بحران کمک کنند.
 
وی افزود: با توجه به اینکه صنعت ماینینگ سرمایه در گردش ندارد، می‌تواند در یک محیط ایزوله تولید شود، سرمایه‌ای است که می‌تواند به رشد GDP و اقتصاد پایدار کشور کمک کند و کمترین میزان آسیب را از بحران‌هایی مثل کرونا داشته باشد و با کمترین آسیب به راه خودش ادامه دهد، از لحاظ پدافند غیرعامل برای زمان‌های بحرانی صنعت رمزارز یک مزیت حساب می‌شود.
 
عضو انجمن بلاکچین در ادامه گفت: اما متاسفانه با سستی در تصمیم گیری ما امروز شاهد تولید رمزها به صورت کاملا پراکنده هستیم و بخش بزرگی از تجهیزات وارد شده به کشور که در دورانی کاملا بصورت آزاد و در فضای خاکستری قانونی فعالیت انجام می‌شد، اکنون به صورت زیر زمینی مشغول بکار هستند و سرمایه‌های افراد در حال نابود شدن هستند و با توجه به دوران نصف شدن نرخ تولید بیت کوین این دستگاه‌ها در بیشترین ظرفیت خود بکار گرفته شدند و در حال نابودی و استهلاک فیزیکی هستند. اتفاقی که می‌توانست بازی برد-برد را برای مردم و دولت فراهم کند تبدیل به بازی باخت-باخت برای هر دو طرف شده و عملا بعد از اردیبهشت 99 این دستگاه ها هیچ کاربردی نخواهند داشت.
 
وی خاطرنشان کرد:  ما امسال برای اولین بار بعلت ضعف مدیریت در منابع برق شاهد خاموشی‌های زمستانه بودیم در حالی که اگر دست بخش خصوصی را در زمینه تامین برق باز می‌گذاشتند و نرخ گاز را هم به صورت دستوری در هیات وزیران 70درصدی تعیین نمی‌شد، صنعت استخراج ماینینگ می‌توانست برای زیرساخت‌های برق کشور بسیار مناسب و ناجی باشد و از یکنواختی و اتلاف توزیع بار در شبکه جلوگیری شود.
 
آشتیانی یادآور شد: در حال حاضر کشور ما 250 تا 300 کیلووات ساعت پیک مصرف برق دارد که ماینینگ به خاطر ذات چابک می‌توانست شرایط انباشت و یا عدم توازن در تولید و توزیع را فراهم کرده و در توسعه زیرساخت برق مشارکت کند. بسیاری از کشورها از صنعت ماینینگ برای بالا بردن GDP استفاده می‌کنند اما ما متاسفانه امروز شاهد کندی در تصمیم گیری هستیم و تعرفه هم به هیچ عنوان مناسب نیست و بازی باخت-باخت است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.