تجارت الکترونیک

رمز ارز

فناوری اطلاعات

January 16, 2021
10:35 شنبه، 27ام دیماه 1399
کد خبر: 120202

بیتکوین ریخت

 
 
بسیاری از ارزهای مهم دیجیتالی دچار ریزش شدند.
 
به نقل از سی ان بی سی، به دنبال ناکامی بیتکوین در فتح مجدد قله ۴۰ هزار دلاری فشار فروش باعث عقبگرد محسوس این رمز ارز در بازارهای جهانی شده است.  
 
 برخی از معامله گران و کارشناسان معتقدند صعود ارزهای دیجیتالی بیش از حد بوده و هر لحظه امکان ترکیدن حباب قیمتی آن ها وجود دارد. به عقیده این دسته از معامله گران، ارزهای دیجیتالی هنوز وابستگی بسیار زیادی به بیتکوین دارند و اگر این ارز به هر دلیل دچار ریزش سنگین شود، سرنوشت مشابهی برای سایر ارزها رقم خواهد خورد. در حال حاضر ۶۹ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیتکوین و ۱۳ درصد در اختیار اتریوم است.  بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معامله گران بر بستر بلاک چین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.  
 
به گفته بانک جی پی مورگان جریان سرمایه ورودی به بازار ارزهای دیجیتالی در ماه های پایانی سال قبل افزایش کاملا محسوسی داشته است و این مساله بدان معنا خواهد بود که پتانسیل رشد زیادی برای ارزهای دیجیتالی در سال ۲۰۲۱ متصور خواهد بود.  بزرگ ترین بانک آمریکایی از احتمال رسیدن ارزش بیتکوین به ۱۴۶ هزار دلار در بلندمدت خبر داده است. در حال حاضر ‌ارزش بازار بیتکوین ۷۱۹ میلیارد دلار برآورد می شود که در صورت تحقق قله پیش بینی شده چی پی مورگان، این میزان با رشد ۴.۶ برابری به ۲.۷ تریلیون دلار خواهد رسید.  
 
سرگی نظروف- بنیان گذار موسسه چین لینک- گفت: هر چه بیشتر می گذرد اطمینان مردم و معامله گران نسبت به ارزهای دیجیتالی بیشتر می شود و فناوری بلاک چین بیشتر و بیشتر وارد زندگی روزمره می شود. شاید به نظر برخی ها بازار ارزهای دیجیتالی یک تریلیون دلار ارزش نداشته باشد اما واقعیت این است که این بازار پتانسیل رسیدن به ارقام بسیار بالاتری را دارد.  
 
برخی از مقامات مشهور جهان نسبت به رشد بیش از حد بازار این ارزها ابراز نگرانی کرده اند و این احتمال وجود دارد که نظارت ها روی معاملات این چنینی بیشتر شود. کریستین لاگارد- رییس فعلی بانک مرکزی اروپا و رییس سابق صندوق بین المللی پول- در یکی از تندترین اظهار نظرات در مورد ارزهای دیجیتالی گفته است که بیتکوین به یک ابزار برای فعالیت های مجرمانه مثل پولشویی تبدیل شده است و باید حفره های موجود در فعالیت ارزهای دیجیتالی بسته شود. لاگارد بدون اشاره به جزییات بیشتر گفت که نمی توان وجود ارتباط بین ارزهای دیجیتالی و فعالیت های مجرمانه را کتمان کرد.  
 
در سال های اخیر تمایل شهروندان عادی برای ورود به بازار ارزهای دیجیتالی بیشتر شده و فراگیر شدن استفاده از آن ها ضرورت قانون گذاری در این حوزه را بیشتر کرده است.  
 
بروزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ۱۳ ظهر به وقت شرقی)
 
۱- بیتکوین
 
قیمت: ۳۵ هزار و ۳۴۳.۲۲ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۹.۵۹ درصد کاهش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۳.۱۴ درصد کاهش
 
۲- اتریوم
 
قیمت: ۱۱۴۰.۴۹ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۶.۰۴ درصد کاهش 
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۵.۳۶ درصد کاهش
 
۳- لایت کوین
 
قیمت: ۱۳۹.۰۸ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۸.۸۹ درصد کاهش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۹.۷۵ درصد کاهش
 
۴- بیتکوین کش
 
قیمت: ۴۷۲.۸۷ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۹.۷۳ درصد کاهش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۸.۹۱ درصد افزایش
 
۵- مونرو
 
قیمت: ۱۵۶.۵۹ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۶.۹۳ درصد کاهش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۷.۹۵ درصد افزایش
 
۶- میکر
 
قیمت: ۱۴۵۵.۸۷ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۱۷ درصد کاهش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۴۲.۴۴ درصد افزایش
 
۷- دش
 
قیمت: ۱۲۱.۹۵ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۸.۰۹ درصد کاهش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۵.۰۷ درصد افزایش
 
۸- زد کش
 
قیمت: ۱۰۱.۶۳ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۸.۷۱ درصد کاهش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۴۹.۷۵ درصد افزایش
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.