اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

January 23, 2021
11:11 شنبه، 4ام بهمنماه 1399
کد خبر: 120388

سرعت اینترنت موبایل در ایران سقوط کرد/پرسرعت ترین ها در دنیا

طبق جدیدترین گزارش وب سایت «اسپید تست» سرعت اینترنت موبایل ایران نسبت به ماه نوامبر ۴ پله سقوط کرده و در رده ۸۸ قرار دارد.
 
 وب سایت Speedtest.comجدیدترین گزارش خود از سرعت اینترنت کشورهای مختلف جهان در آخرین ماه ۲۰۲۰ میلادی (دسامبر) را منتشر کرده است.
 
 
طبق این گزارش در ماه دسامبر ۲۰۲۰ متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در جهان ۴۷.۲۰ و آپلود آن ۱۲.۶۷ مگابیت بر ثانیه بوده است. از سوی دیگر متوسط سرعت دانلود اینترنت ثابت جهان ۹۶.۴۳ و سرعت آپلود آن ۵۲.۳۱ مگابیت بر ثانیه بوده است.
 
رشد یک پله‌ای اینترنت ثابت و سقوط ۴ پله‌ای اینترنت موبایل ایران
 
طبق این گزارش سرعت اینترنت موبایل ایران نسبت به ماه نوامبر ۴ پله سقوط کرده در رده ۸۸ قرار دارد. سرعت دانلود اینترنت موبایل ۲۵.۳۰ و سرعت آپلود آن ۱۱.۳۹ مگابیت برثانیه است. در ماه نوامبر سرعت دانلود اینترنت موبایل ایران ۲۵.۶۴ مگابیت برثانیه بود.
 
 
این درحالی است که رتبه ایران در اینترنت ثابت یک پله رشد کرده و با سرعت دانلود ۱۸.۳۳ و آپلود ۱۱.۱۳ مگابیت بر ثانیه به رتبه ۱۳۶ رسیده است. در ماه گذشته سرعت اینترنت ثابت ایران ۱۷.۸۴ مگابیت بر ثانیه بود.
 
سقوط یک پله‌ای اینترنت موبایل امارات متحده و کره جنوبی
 
در فهرست رده بندی کشورهایی با بالاترین سرعت اینترنت موبایل جهان قطر با دو پله رشد در مقام اول قرار دارد. سرعت اینترنت موبایل این کشور ۱۷۸.۰۱ مگابیت بر ثانیه است.
 
امارات متحده عربی که در ماه نوامبر در صدر این فهرست قرار داشت یک پله سقوط کرده و با سرعت ۱۷۷.۵۲ مگابیت در رده دوم قرار دارد. کره جنوبی نیز یک پله سقوط کرده و با سرعت اینترنت موبایل ۱۶۹.۰۳ مگابیت بر ثانیه در رده سوم قرار دارد. اما چین و استرالیا مانند ماه گذشته رتبه‌های چهارم و پنجم را به خود اختصاص داده‌اند. سرعت اینترنت موبایل چین ۱۵۵.۸۹ و استرالیا ۱۱۲.۶۸ مگابیت بر ثانیه ثبت شده است.
 
 
در رده ششم کویت با سرعت اینترنت ۱۱۰.۵۹ مگابیت بر ثانیه قرار دارد که در مقایسه با ماه گذشته، ۵ پله صعود کرده است. در رده هفتم نیز عربستان سعودی با سرعت اینترنت ۱۰۹.۴۸ مگابیت بر ثانیه قرار دارد.
 
این در حالی است که رتبه‌های هشتم، نهم و دهم به ترتیب به نروژ (۱۰۵.۷۹ مگابیت بر ثانیه)، هلند (۱۰۰.۹۸ مگابیت بر ثانیه) و کانادا (۹۷.۳۹ مگابیت بر ثانیه) اختصاص یافته است. در فهرست کشورهایی با بیشترین سرعت اینترنت موبایل نروژ و هلند هر کدام ۲ پله و کانادا یک پله سقوط کرده‌اند.
 
سرعت اینترنت ثابت تایلند بالاتر از سنگاپور و هنگ کنگ
 
در رده بندی کشورهایی با بیشترین سرعت اینترنت ثابت تغییر جالبی دیده می‌شود. سنگاپور و هنگ کنگ پس از ماه‌ها صدر نشینی در فهرست هرکدام یک پله سقوط کرده‌اند. این در حالی است که تایلند با ارائه اینترنت ثابت با سرعت ۳۰۸.۳۵ مگابیت بر ثانیه و ۲ پله رشد در مقام اول قرار دارد.
 
 
در رتبه‌های دوم و سوم به ترتیب سنگاپور (۲۴۵.۳۱ مگابیت بر ثانیه) و هنگ کنگ (۲۲۶.۸۰ مگابیت بر ثانیه) قرار دارند. رومانی با ۳ پله رشد در رتبه چهارم قرار دارد. سرعت اینترنت ثابت این کشور ۱۹۰.۶۰ مگابیت بر ثانیه است. سوئیس و دانمارک مانند ماه گذشته به ترتیب در رده‌های پنجم و ششم قرار دارند. در آخرین ماه ۲۰۲۰ میلادی سرعت اینترنت ثابت سوئیس ۱۸۸.۸۸ و دانمارک ۱۸۵.۳۶ مگابیت بر ثانیه بوده است.
 
در رده‌های هفتم و هشتم مجارستان و فرانسه قرار دارند. مجارستان ۳ و فرانسه یک پله در این فهرست رشد کرده‌اند. سرعت اینترنت ثابت آنها نیز به ترتیب ۱۸۳.۲۹ و ۱۷۸.۸۷ مگابیت بر ثانیه بوده است.
 
در رتبه نهم این فهرست موناکو با سرعت اینترنت ۱۷۵.۵۲ مگابیت بر ثانیه قرار دارد که در مقایسه با ماه قبل ۵ پله سقوط کرده است. ایالات متحده آمریکا نیز با سرعت ۱۷۳.۶۷ مگابیت بر ثانیه در رتبه دهم فهرست قرار دارد که نسبت به ماه قبل یک پله رشد کرده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.