امنیت

اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

February 20, 2021
11:02 شنبه، 2ام اسفندماه 1399
کد خبر: 121265

۲۰ پسورد بدی که در سال ۲۰۲۰ میلادی سر از وب تاریک درآورده‌اند

 
 
تحلیلی از وب تاریک ۲۰ مورد از شایع ترین پسوردهای سرقت شده در ۲۰۲۰ میلادی را نشان می دهد. این موارد شامل اعداد و حروف و متوالی یا به کار گرفتن نام و تاریخ تولد در پسورد است.
 
 به نقل از هافینگتون پست، یک شرکت رصد وب تاریک به نام «آی دی‌ای جنت» (ID Agent) شایع‌ترین پسوردهای سرقت شده در وب تاریک در سال ۲۰۲۰ را فاش کرده است.«آی دی‌ای جنت» زیرمجموعه شرکت نرم افزار رایانه‌ای «کاسیا»(Kaseya) است.
 
این رمزها براساس اسکن ۳ میلیون پسورد اعلام شده‌اند.
 
«مایک پوگلیا» استراتژیست ارشد کاسیا در این باره می‌گوید: فقط می‌توان از طریق مرورگرهای خاصی که کاربران را ناشناس نگه می‌دارد، به وب تاریک دسترسی یافت. مجرمان سایبری از وب تاریک برای مقاصد غیرقانونی از جمله فروش اطلاعات سرقت شده، استفاده می‌کنند.
 
براساس ۲۵۰ پسورد شایع کشف شده در وب تاریک، مهم‌ترین دسته پسوردهای سرقت شده شامل ارقام متوالی، نام‌ها، ارجاعات ورزشی، افراد یا کاراکترهای مشهور است. ۵۹ درصد مردم آمریکا از نام یا تاریخ تولد در پسوردهایشان استفاده می‌کنند. ۳۳ درصد مردم این کشور نام حیوان خانگی و ۲۲ درصد نام خود را در پسورد به کار می‌برند. همچنین هر کاربر معمولی پسوردهای بد خود را ۱۴ بار استفاده می‌کند.
 
به هرحال ۲۰ پسورد بدی که در سال ۲۰۲۰ میلادی به راحتی سر از وب تاریک درآورده‌اند، عبارتند از:
 
۱- ۱۲۳۴۵۶
 
۲- pasword
 
۳- ۱۲۳۴۵۶۷۸
 
۴- ۱۲۳۴۱۲۳۴
 
۵- ۱asdasdasdasd
 
۶- Qwetry۱۲۳
 
۷- Pasword۱
 
۸- ۱۲۳۴۵۶۷۸۹
 
۹- Qwetry۱
 
۱۰- ۱۲۳۴۵۶۷۸secret:
 
۱۱- Abc۱۲۳
 
۱۲- ۱۱۱۱۱۱
 
۱۳- statfor
 
۱۴- lemonshine
 
۱۵-sunshine
 
۱۶- ۱۲۳۱۲۳۱۲۳
 
۱۷- ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰
 
۱۸- Pasword۱۲۳
 
۱۹- ۱۲۳۱۲۳
 
۲۰- ۱۲۳۴۵۶۷
 
همچنین این تحلیل شایع‌ترین کلمات استفاده شده در گروه‌های مختلف پسورد را بررسی کرده است. به عنوان مثال بررسی مذکور نشان داد «maggie» شایع‌ترین نام استفاده شده میان ۲۵۰ پسورد کشف شده در وب تاریک است. طرفداران ورزش ممکن است واژه «بیس بال» را در پسورد خود بگنجانند. همچنین نیویورک شایع‌ترین شهر و کوکی شایع‌ترین نام غذایی است که در پسوردها به کار می‌روند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.