امنیت

اینترنت و شبکه

سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

November 14, 2021
17:01 یکشنبه، 23ام آبانماه 1400
کد خبر: 130408

فقط یک‌پنجم تولیدکنندگان اینترنت اشیاء نگران امنیت سایبری هستند

از هر پنج تولیدکننده دستگاه‌های مرتبط با اینترنت اشیا (IoT) چهار کمپانی هیچ‌گونه راهکاری را در زمینه افشای آسیب‌پذیری‌های امنیتی و شیوه‌های اولیه امنیت سایبری ارائه نمی‌دهند.
 
به گفته کارشناسان، این روش‌ها به طور بالقوه می‌تواند کاربران دستگاه‌های تحت حوزه اینترنت اشیاء را در معرض خطر حملات سایبری و نقض حریم خصوصی قرار دهد.
 
تحقیقات بنیاد امنیت اینترنت اشیا (IoTSF) که یک گروه صنعتی فناوری است و با هدف کمک به تشویق ایمن‌سازی اینترنت اشیاء فعالیت می‌کند، این اطلاعات را ارائه کرد.
 
کارشناسان در این بررسی صدها شرکت تولیدکننده تجهیزات محبوب اینترنت اشیاء را تحلیل کردند و در پایان دریافتند از هر پنج مرکز تنها بیش از یک شرکت کانال عمومی برای گزارش آسیب‌پذیری‌های امنیتی خود را تبلیغ می‌کند تا از این منبع برای رفع مشکلات امنیتی خود استفاده کند.
 
طبق نتایج بررسی مشخص شد 21 درصد از فروشندگان تجهیزات اینترنت اشیاء این نوع کانال را برای تقویت امنیت سایبری محصولات خود ارائه می‌دهند که تعداد آنها نسبت به سال قبل افزایش یافته و گزارش بنیاد امنیت اینترنت اشیاء آن را به عنوان پیشرفت «سریع» در ارایه «مکانیسم امنیتی اساسی» توصیف می‌کند.
 
این در حالی است که کشورهای مختلف در سراسر جهان از جمله انگلیس، آمریکا، سنگاپور، هند، استرالیا و اتحادیه اروپا همچنان بر اهمیت امنیت سایبری در دستگاه‌های اینترنت اشیاء و توانایی افشای آسیب‌پذیری در آنها تاکید می‌کنند.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.