سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

December 6, 2021
14:37 دوشنبه، 15ام آذرماه 1400
کد خبر: 131086

مدیرعامل کوالکام: کمبود جهانی تراشه سال آینده کاهش می‌یابد

 
«کریستیانو امون»، مدیرعامل کوالکام در شرایطی که جهان با بحران کمبود تراشه روبروست، اظهاراتی را مطرح کرده که می‌تواند بارقه‌ای از امید باشد. او می‌گوید شرایط امسال نسبت به پارسال بهتر بود و سال بعد می‌تواند به طرز چشمگیری بهتر از ۲۰۲۰ باشد.
 
به گزارش خبرگزاری کره‌ای TheElec، مدیرعامل کوالکام اعلام کرده که کمبود جهانی تراشه در حال بهتر شدن است و انتظار می‌رود که سال آینده اوضاع مساعدتری داشته باشیم. کریستانو امون در بیانیه‌ای گفت: «وضعیت تامین تراشه امسال بهتر از ۲۰۲۰ بود و انتظار می‌رود که شرایط در سال ۲۰۲۲ حتی از این هم بهتر شود، به‌ویژه در مقایسه با سال ۲۰۲۰.»
 
اظهارات مدیرعامل کوالکام در نقطه مقابل گفته‌های «پت گلسینگر»، مدیرعامل اینتل قرار می‌گیرد. او گفته بود انتظار دارد کمبود تراشه حداقل تا سال ۲۰۲۳ ادامه پیدا کند. گفتنی است، «سایمون سگرز» مدیرعامل آرم نیز هشدار داده بود که اوضاع می‌تواند نسبت به الان بدتر شود.

 
گوشی‌های هوشمند به خاطر کمبود تراشه با محدودیت عرضه مواجه بودند و رونمایی بسیاری از محصولات در دو سال اخیر دچار تاخیر شده است. با این حال، برخی تولیدکنندگان تراشه مثل مدیاتک به لطف شکافی که بین عرضه و تقاضا به وجود آمد، توانستند سهم بازار خود را افزایش دهند.
 
نسل جدید تراشه کوالکام
کوالکام چند روز پیش از جدیدترین چیپست پرچمدار خود با نام اسنپدراگون ۸ نسل ۱ رونمایی کرد. این تراشه قرار است در کارخانه‌های سامسونگ با لیتوگرافی ۴ نانومتری ساخته شود. یک منبع آگاه به ماجرا اعلام کرده که نرخ تولید این غول کره‌ای تعیین خواهد کرد که کوالکام تا چه اندازه می‌تواند به نیاز مشتریان خود در تامین تراشه‌ها پاسخ بدهد.
 
کمبود تراشه نه تنها صنعت موبایل بلکه بسیاری از صنایع دیگر از جمله خودروسازی را تحت تاثیر قرار دارد. دیجیاتو پیش‌تر در مطلبی به عواقب بلندمدت کمبود تراشه پرداخت و سعی کرد نشان دهد که این اتفاق حتی در صورت برطرف شدن می‌تواند تا سال‌ها گریبان‌گیر بازار خودرو باشد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.