May 7, 2022
11:56 شنبه، 17ام اردیبهشتماه 1401
کد خبر: 135606

شیائومی ظاهرا از قصد عملکرد گوشی‌های هوشمندش را تضعیف می‌کند

 
ظاهرا شیائومی برای عملکرد گوشی‌هایش رویکرد مشخصی ندارد چرا که گاهی خبر دستکاری و افزایش عمدی قدرت سخت‌افزاری گوشی‌های این کمپانی منتشر می‌شود و حالا هم مشخص شده که چینی‌ها عمدا عملکرد برخی دستگاه‌های خود را تضعیف می‌کنند. این موضوع شامل حال تعدادی از دستگاه‌های شیائومی با تراشه‌های اسنپدراگون 865 و 870 می‌شود. اما ماجرا از چه قرار است؟
 
مشخص نیست که برندهای تولیدکننده گوشی دقیقا چه هدفی از دستکاری عملکرد دستگاه‌های خود دارند. این قضیه بارها خبرساز شده و هیچ چیز جز ضرر برای شرکت‌های مذکور نداشته است. حالا هم مشخص شده که عملکرد تعدادی از گوشی‌های شیائومی مانند می 10T و پوکو F3 آن‌طور که وعده داده شده بود، نیست. این دستگاه‌ها عملکرد اصلی خود را ارائه نمی‌کنند و ضعیف‌تر از حالت عادی هستند.
 
شیائومی عملکرد دستگاه‌هایش را تضعیف می‌کند
 
وب‌سایت تضعیف «Xiaomiui» برای بررسی این موضوع به سراغ سنجش سرعت رم گوشی می 10T با بنچمارک «A1 SD Bench» رفته است. بر اساس اطلاعات بنچمارک، عملکرد رم این گوشی هوشمند در حد رم نوع LPDDR4 است؛ در حالی که رم به‌کار رفته در این گوشی از نوع LPDDR5 است. رم LPDDR5 سرعتی برابر با 4 گیگابایت بر ثانیه را در انتقال اطلاعات فراهم می‌کند.
 
بر اساس گفته‌ها، این مشکل نه تنها در می 10T، بلکه در تمام گوشی‌های شیائومی با اسنپدراگون 865 وجود دارد.
 
در تست‌ها مشخص شد که عملکرد شیائومی Mi 10T با 8 گیگابایت رم LPDDR5 خیلی ضعیف‌تر از آن چیزی است که وعده داده شده. سرعت رم در این محصول تنها برابر 1.5 گیگابایت بر ثانیه است، در حالی که در حالت عادی باید با سرعت 4 گیگابایت بر ثانیه روبه‌رو باشیم. نتایج ثبت شده از این تست را در دو حالت عادی و پرفورمنس مود مشاهده کنید:
 
 
عملکرد رم شیائومی Mi 10T
 
پوکو F3 هم همین مشکل را دارد
ماجرا به همین‌جا ختم نمی‌شود. نتایجی که توسط پوکو F3 در این بنچمارک به دست آمده‌اند حتی بدتر از می 10T هستند. جالب آنکه یک کاربر دیگر با گوشی ردمی K20 همین بنچمارک را اجرا کرده و با وجود رم LPDDR4X، توانسته سرعت 3 گیگابایت بر ثانیه را به دست بیاورد.

عملکرد حافظه رم پوکو F3
تحقیقات نشان می‌دهند که شیائومی به طور عمدی پروتکل‌های افزایش سطح عملکرد رم این دستگاه‌ها را محدود کرده تا نتوانند با بیشترین قدرت عمل کنند. هنوز مشخص نیست که این مشکل گریبان‌گیر چه مدل‌های دیگری شده اما امکان دارد که در آینده نه چندان نزدیک، دستگاه‌های دیگری هم به این جمع بپیوندند. بنابراین انتظار داریم که شیائومی در اسرع وقت اقدام به حل این مشکل کند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.