تلفن همراه

گوشی

May 8, 2022
12:07 یکشنبه، 18ام اردیبهشتماه 1401
کد خبر: 135647

شرکت BOE به‌دلیل ایجاد تغییرات خودسرانه از زنجیره تأمین پنل آیفون ۱۳ حذف شد

 
گفته می‌شود شرکت BOE در تصمیمی خودسرانه تغییراتی در طراحی پنل OLED آیفون‌ اعمال کرده و اپل پس از اطلاع از این موضوع تصمیم گرفته سفارش‌های BOE را به حالت تعلیق دربیاورد.
 
آن‌طور که PhoneArena به نقل از The Elec می‌نویسد، شرکت چینی BOE که یکی از تأمین‌کنندگان نمایشگر OLED آیفون‌های اپل محسوب می‌شود به‌دلیل کمبود قطعات اولیه تصمیم گرفته طراحی پنل‌هایش را به میل خود تغییر دهد. گفته می‌شود هدف BOE از تغییر طراحی پنل این بوده که بتواند در جمع تأمین‌کنندگان اپل باقی بماند و قراردادش را با این شرکت کوپرتینویی از دست ندهد.
 
BOE در ابتدا نمایشگر جایگزین برای تعمیر آیفون‌های اپل می‌ساخت و کم‌کم توانست راه خودش را به زنجیره‌ی تأمین گوشی‌های آیفون ۱۲ و آیفون ۱۳ پیدا کند. افشاگران ماه‌‌ها پیش گفتند اپل از BOE خواسته است امسال ۴۰ میلیون پنل OLED برای آیفون تولید کند.
 
به‌نظر می‌رسد اپل از حداقل بهمن‌ماه سال گذشته‌ سفارش پنل BOE را متوقف کرده و این شرکت چینی قرار نیست ۴۰ میلیون پنل تولید کند. یکی از دلایل تصمیم اپل،‌ تغییراتی بوده که BOE پس از مواجهه با کمبود قطعه‌ی DDI، در طراحی پنل OLED آیفون اعمال کرده است.
 
منابعی ناشناس به The Elec گفته‌اند BOE تغییراتی اندک در طراحی پنل اعمال کرده تا «پهنای بُرد ترانزیستور فیلم نازک (TFT) را کمی افزایش دهد» و حجم تولیدات خود را به سطح تقاضای اپل برساند.
 
اپل متوجه این تغییرات شد و تصمیم گرفت سهم BOE را از زنجیره‌ی تأمینش کاهش دهد و تولید پنل‌هایی را که در ابتدا قرار بود توسط BOE ساخته شوند به ال جی بسپارد. یکی دیگر از عواملی که ممکن است BOE را به تغییر طراحی پنل‌‌هایش وادار کرده باشد، پتنت‌های سامسونگ است که اخیراً مجددا خبرساز شده‌اند.
 
گفته می‌شود سامسونگ اخیراً به اپل گفته که «یکی از تأمین‌کنندگانش» پتنت‌های شرکت کره‌ای را نقض می‌کند و در صورت ادامه‌ی همکاری این تأمین‌کننده ممکن است سامسونگ کار را به دادگاه بکشاند. در هر صورت به‌نظر می‌رسد BOE امسال نمی‌تواند به اهدافش در زمینه‌ی تولید صفحه‌نمایش دست پیدا کند.
 
اپل روی متنوع‌سازی زنجیره‌ی تأمین تأکید ویژه‌ای دارد. چند سال پیش اپل سراغ ال جی و BOE رفت تا وابستگی خود را به سامسونگ کاهش دهد، اما ظرفیت تولید آن دو شرکت به حدی پایین بود که تنها می‌توانست جواب‌گوی نمایشگرهای جایگزین به‌منظور تعمیر آیفون‌ها باشد. به‌همین دلیل اپل مجدداً مجبور شد بخش اعظم پنل‌های موردنیازش را ازطریق سامسونگ تأمین کند. سال گذشته‌ی میلادی ال جی ظرفیت تولید پنل‌های OLED آیفون را دو برابر کرد و BOE نیز جدی‌تر در زنجیره‌ی تأمین اپل ظاهر شد.
 
اپل در سال‌های اخیر توانسته بود تنوع بیشتری به زنجیره‌ی تأمین نمایشگرهایش بدهد، بااین‌حال به‌نظر می‌رسد به‌دلیل حواشی اخیر باید همچنان غالباً بر سامسونگ متکی باشد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.